Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτο! Ο Στρος Καν βγήκε ζωντανός απ’ τη συνάντηση με τους Σαμαράδες.

Ο Αντώνης Σαμαράς, τα αντωνάκια του και ο τόπος έχασαν μια ιστορική ευκαιρία για να γλυτώσουμε μια και καλή απ’ το αφεντικό του ΔΝΤ και των μνημονιακών δυνάμεων κατοχής! Πέντε πέντε και χωρίς νερό έπαιρναν τα χαπάκια οι ακροδεξιοί της Νέας ΝΔ. 
Άσε τους μεγάλους υποψήφιους νομπελίστες οικονομολόγους. Δεν μπορούσαν να το χωνέψουν. Τα Maalox εξαφανίστηκαν από τα φαρμακεία του Συντάγματος.
Ενώ είχαν προμηθεύσει με τις κατάλληλες χατζάρες τον Αντώνη, εκείνος την τελευταία στιγμή δείλιασε. Μέχρι και σχέδιο διαφυγής και ταυτόχρονου ξεσηκωμού του έθνους είχαν οργανώσει. Τίποτα. Τελικά είδαν τον δυνάστη Δομήνικο να .........
...............
εξέρχεται της αιθούσης, σώος και αβλαβής. Το κεφάλι του στη θέση του. 
Παρά τις πολύωρες συνεδρίες ηθικής εμψύχωσης που προηγήθηκαν για να πάρει θάρρος ο Αντώνης και να πετσοκόψει τον σοσιαλιστή δικτάτορα. Οι ντόπιοι σοσιαλιστές θα κατέρρεαν σαν τραπουλόχαρτα και θα άνοιγε ο δρόμος για μια πολύχρονη και μακράς διαρκείας επαναστατική κυβέρνηση της παρεούλας του Αντώνη, χωρίς συντηρητικά και έψιλον! Αρχηγέ! Μην δειλιάσεις ποτέ ξανά! 
Όταν οι άλλοι θα ψάχνουν για δεκανίκια, εμείς θα σου δίνουμε όλα τα συχαρίκια. Αχ βρε Αρχηγέ! Έχασες μια ιστορική ευκαιρία……

Δεν υπάρχουν σχόλια :