Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Πανικός και αθλιότητες των σαμαροσχιζοφρενών: συντονισμένη φασιστοειδής επίθεση στο facebook και... φανταστική «ήττα» Γιαννουλάκη!!!

Λίγες ώρες απέμειναν από τη μεγάλη στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη και όσοι οραματίζονται μια Ελλάδα της Αλήθειας, της Προόδου και της Ανάπτυξης θα ανακοινώσουν στο Μπάντμιντον (σε μια ανοικτή για όλους εκδήλωση) την ίδρυση του Νέου Πολιτικού Κινήματος που εδώ και μήνες περιμένουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
Η δήθεν «αδιαφορία» του Σχιζοφρενή Ηγετίσκου της Νεοδεξιάς και των Φίλων του για την ιστορική αυτή στιγμή έχει καταφανεί δεόντως τα τελευταία 24ωρα...
Αφενός το άντρο της... ιδεολογικής αλητείας των μυστικοπρακτόρων, αντινιούζ καταφεύγει σε παροξυσμό εικονικής αποχαύνωσης, ισχυριζόμενο ότι η Ντόρα... ηττήθηκε στην Κρήτη με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννουλάκη!!!!!!! Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε ό,τι η κοινή λογική και η ιστορική απόδειξη απαξιούν να προσλάβουν ως υποστατό αντικείμενο ελέγχου και κριτικής... Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό και κύριο σύμπτωμα της Σχιζοφρένειας η προσαρμογή της πραγματικότητας στο νοσηρό υποκειμενισμό του ασθενούς. Αυτό το κατανοούμε.
Όμως, η δυσωδία του σαμαρικού σκοταδισμού δεν αρκέστηκε στα παραπάνω. Απόψε η ιστοσελίδα της Ντόρας στο facebook δέχθηκε συντονισμένη επίθεση ύβρεων και απειλών από δεκάδες fake profiles έμμισθων αποβρασμάτων της Μουρούζη που -απεγνωσμένοι και πανικόβλητοι μπροστά στο αναπόφευκτο- επέλεξαν αυτόν τον αλητήριο τρόπο ακραίας και ιταμής πρόκλησης. Οι ύβρεις και ο ηθικός ευτελισμός είναι εγγενές στοιχείο του σαμαρισμού. Και αυτό το γνωρίζουμε. Άλλη μια απόδειξη ήλθε απόψε.
Όλα τα παραπάνω, ως κινήσεις αδιέξοδης απελπισίας, επιτυγχάνουν φυσικά τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα: καθιστούν την απόφαση συμμετοχής των Ελεύθερων Πολιτών στο Νέο Κίνημα ακόμη πιο στέρεη, πιο συνειδητή, πιο λυτρωτική. Για τους ίδιους, για την Ελλάδα, για την Αλήθεια που πρέπει, επιτέλους, να μάθουμε και να λέμε και, κυρίως, να ακούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :