Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Τρόμαξε το σαμαροσύστημα των Νταβατζήδων και των Πρακτόρων...

Σιγήν... ιχθύος από το συνήθως λαλίστατο στα αντιντορικά ζητήματα καταγώγιο των μυστικοπρακτόρων, αντινιούζ... Μέχρι στιγμής προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τη ζοφερή γι’ αυτούς και τον Ηγετίσκο της Νεοδεξιάς πραγματικότητα: Οι πραγματικοί Φιλελεύθεροι Κεντροδεξιοί Πολίτες έχουν πλέον αυθεντικό, αληθινό και ελπιδοφόρο φορέα πολιτικής και ιδεολογικής έκφρασης: τη Δημοκρατική Συμμαχία. Η ΝΝΔούλα των Φαντασμάτων της Ακρονεοδεξιάς οδεύει στην ιστορική της απαξίωση μαζί με τον Σχιζοφρενή συνδαιτυμόνα των Νταβατζήδων και των Βαρόνων.
Όσο για τους τελευταίους, αυτοί κι αν υπέστησαν σοκ! Δεν περίμεναν (;) τη λαοθάλασσα που αυθόρμητα κατέκλυσε σήμερα το Μπάντμιντον! Δεν λογάριαζαν στη σιωπηρή δύναμη των Ελεύθερων Συμμάχων που από σήμερα ξεκίνησαν το ωραίο και αναγκαίο ταξίδι επιστροφής στην... κοινή λογική. Επιτέλους! Μια φωνή Αλήθειας, Ελευθερίας, Αξιοπρέπειας. Τρίτη είδηση στο MEGA της βαρονίας η ίδρυση της Συμμαχίας... Αν μπορούσαν θα το «έθαβαν» εντελώς, αλλά τότε δεν θα τηρούσαν ούτε τα προσχήματα. Πανικόβλητη η συνήθως χαζοχαρούμενη Ρηγιλλοπούλα, Μαρία Σπυράκη υποχρεώθηκε να μεταφέρει τον ενθουσιασμό, το μέγα πλήθος και την αποφασιστικότητα των Συμμάχων από το Μπάντμιντον.
Και πώς να το κρύψουν, άλλωστε; Όταν πάνω από 7.000 πολίτες προσέρχονται με ελπίδα στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Συμμαχίας, αυτό ούτε να κρυφτεί μπορεί ούτε να «αμβλυνθεί»... Ιδιαίτερα, όταν την πρωτοβουλία αναλαμβάνει η Ντόρα, που πριν από μερικούς μήνες όλα αυτά τα αχυρανθρωπάκια της διαπλοκής αποκαλούσαν «τελειωμένη»...
Σήμερα, ο Λαός έστειλε το μήνυμά του ξεκάθαρο και βροντερό: Τελειωμένα είναι τα ψέματα, οι απάτες, οι παραλογισμοί, ο λαϊκισμός, ο πολιτικαντισμός. Αυτά και όσοι τα εκπροσωπούν ανήκουν στο παρελθόν της μιζέριας, της χρεοκοπίας της πολιτικής αλητείας.
Εξάλλου, όπως είπε σήμερα και η Πρόεδρος της Συμμαχίας: 
Αρκετά με τους στρατευμένους πολιτικούς αναλυτές. Αρκετά με τους καιροσκόπους και τους μωροφιλόδοξους. Αρκετά με τους σωτήρες και τις μαγικές τους συνταγές. Αρκετά με τους τηλεοπτικούς εισαγγελείς και τους πολιτικούς που τρέμουν τις δημοσκοπήσεις. Είναι καιρός να ξαναγυρίσει στην πολιτική η κοινή λογική και η κουλτούρα του αποτελέσματος. Και εμείς θα είμαστε πρώτοι σε αυτή τη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :