Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Πατριώτες Νικήσαμε!!!
Ούτε καλημέρα ούτε τίποτα!! Προέχει να πανηγυρίσουμε την μεγάλη μας Νίκη!!
Τα είδατε και τα μάθατε πατριώτες; Όπως είπε ο Ηγέτης μας (τον σταυρό σας αμέσως και μια υπόκλιση από σήμερα) έγινε "ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ", άρα η νίκη είναι μεγάλη για το κόμμα μας!!!
Εγώ πατριώτες για να πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι θα πει "επαναφορά";; Μοιάζει λίγο με εκείνο το "υπέρβαση" της πρώην ΠΟΛ.ΑΝ που κανένας δεν καταλάβαινε τι εννοούσε εκτός από τον ίδιο την Ηγέτη μας. Θα μου πείτε βέβαια ότι εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Ότι λέει ο... Ηγέτης, ευαγγέλιο για εμάς!!! Αλλά, μεταξύ μας δηλαδή, τι κάναμε εμείς στις εκλογές;;
Προσπαθώντας να αναλύσω τα δεδομένα, βλέπω πρώτα μια τεράστια επιτυχία του Βασιλάκη Καΐλα με το συγκλονιστικό ποσοστό 20% που πέτυχε στην Αττική!! Κουράστηκε είναι η αλήθεια, αλλά το πέτυχε!! Τώρα, αυτό λέγεται "επαναφορά";;; Γιατί Πατριώτες αν θυμάμαι καλά ο Κωστάκης ο Κροκόδειλος, πέρυσι που είχε την …ατυχία να πέσει σε δυσμένεια, είχε φέρει 29% στην Αττική!! Είναι αυτό επαναφορά ; Σύνολο ψήφων του κόμματος μας 550.000 λιγότερες τώρα από ότι πήραμε επί Κωστάκη του Κροκόδειλου!!! Μήπως αυτό εννοεί "επαναφορά" ο Ηγέτης;; Αλλά και στον Πειραιά, ο Τραμπουκολιάκος έπιασε ιστορικό χαμηλό με 23% και στην Θεσ/νίκη των Γκιουλέκα και Παναγριότατου Άνθιμου και πάλι ιστορικό χαμηλό με 36% παρά τα συνεχή και αυστηρά κηρύγματα από άμβωνα του Παναγριότατου! (Μήπως, λέω μήπως, μπερδεύτηκε ο Ηγέτης μας και έκανε σύγκριση με τα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ;;;)Και στην λεβεντογέννα Κρήτη τι έγινε Πατριώτες;; Εκεί και αν έγινε "επαναφορά" όπου το κόμμα μας βρέθηκε τρίτο!! Ναι Πατριώτες τρίτο και καταϊδρωμένο. Δυστυχώς ο πρώην Υπουργός μας στην εθνική άμυνα (στα στρατά που λέμε) Πλακιωτάκης έχασε από κάποιον άγνωστο ονόματι Γιαννουλάκη, που υποστηρίχθηκε λένε από το μισητό "εξαπτέρυγο" ή άλλως "πατερίτσα" !! Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό Πατριώτες;; Να χάσουμε την λεβεντογέννα από κάποιον κ. Γιαννουλάκη, παρότι ο Ηγέτης μας έστειλε για να βοηθήσει στην εκλογική μάχη μέχρι και τον Δρ. Βαγγέλα!!
Αυτό αδέρφια μου δεν ήταν απλή "επαναφορά" ήταν ίσως κάτι περισσότερο, ήταν η "ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ" που διακηρύσσει ο Ηγέτης μας με τόσο πάθος. Πάμε δηλαδή πίσω ολοταχώς στις μέρες δόξας που γνωρίσαμε επί των ημερών του Κωστάκη του Κροκόδειλου, αλλά σαφώς καλύτερες γιατί ο Ηγέτης μας υπόσχεται τώρα μηδενισμό των ελλειμμάτων σε ένα χρόνο και πλήρη εξαφάνιση μνημονίου, τρόικας, μισθών , συντάξεων και Φον Φούφουτων! (γι' αυτό το τελευταίο, όταν τόλμησα να ρωτήσω πως θα γίνει ρε παιδιά, πήρα την θαρραλέα και αποστομωτική απάντηση "πίστευε και μη ερεύνα" και αυτό έκανα μονολογώντας "κάτι ξέρει ο Ηγέτης παραπάνω από έναν απλό Αναλυτή". Και μετά το βούλωσα.)
Παρ' όλες αυτές τις επιτυχίες που είχαμε ήρθε και ένα δυσάρεστο! Βγήκε ο Κωστάκης ο Κροκόδειλος να πει ότι το Μνημόνιο ήταν "αναγκαίο κακό" με αποτέλεσμα να χαλάσει όλη την καλή εικόνα και την διάθεση του Ηγέτη μας Αντωνίου του Α'. "Δείτε γρήγορα τι θέλει για να ηρεμήσει" πρόσταξε ο Ηγέτης και η απάντηση ήρθε άμεσα. "Θέλω τον Κικίλια, γιατί εκτός από ανόητος (άκου θα κάνει γραφεία της Περιφέρειας, στις Βρυξέλλες!!!) είναι και λεβεντομαλάκας. Φέρτον ντυμένο νυφούλα…" είπε ο Κροκόδειλος και περιμένει!!! Πω, πω τι μας περιμένει με την "ολική επαναφορά"!!!

Ο Αναλυτής

ΥΓ: Επί του πιεστηρίου. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ίσως ο Βασιλάκης να γλυτώσει από τα δόντια του Κροκόδειλου για να κατέβει στον Β' γύρο. Ο Ηγέτης μας του πρόσφερε εναλλακτικά (γάτα ο Καλαματιανός!) τους δύο υπεύθυνους της ήττας στην λεβεντογέννα, τον Δρ. Βαγγέλα και την Όλγα την Ρεθυμνιώτισσα λέγοντας "φάε αυτούς για την ώρα, που έδωσαν με τις μαλακίες τους την νίκη στο εξαπτέρυγο"…
Ο Κωστάκης δεν έχει απαντήσει παρ' όλα αυτά όμως……

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΠΟΛ.ΑΝ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (πρώην Ν.Δ.)

Ο Αναλυτής πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :