Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τι φαντάζεστε ότι έριξε η γιαγιά στην κάλπη;

Το περιστατικό έγινε σε εκλογικό κέντρο στο κέντρο του Ηρακλείου. Μια ηλικιωμένη μπήκε στο παραβάν και εκεί, έγινε το λάθος. Στην ίδια τσέπη είχε το ψηφοδέλτιο και 20€! Η γιαγιά μπερδεύτηκε, δεν πρόσεξε καλά τι έπιασε και έτσι μέσα στο φάκελο έβαλε εκτός από το ψηφοδέλτιο και ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ!

Σφράγισε το φάκελο, τον έριξε στην κάλπη, όμως πριν απομακρυνθεί, συνειδητοποίησε ότι έλειπαν τα χρήματα από την τσέπη της. Σύμφωνα με το cretalive, η ηλικιωμένη προσπαθούσε για ώρα να ...........
.............
πείσει τη δικαστική αντιπρόσωπο να της δώσει το φάκελο πίσω. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και έτσι η γυναίκα έχασε και τα χρήματα και την ψήφο, αφού το ψηφοδέλτιο της ακυρώθηκε.

Πολλά ήταν όμως και τα ψηφοδέλτια που κέντρισαν το ενδιαφέρον των δικαστικών αντιπροσώπων. Σε γενικές γραμμές η ψήφος διαμαρτυρίας εκφράστηκε περισσότερο στα ψηφοδέλτια των περιφερειακών εκλογών. Τα …γαλλικά είχαν την τιμητική τους σε πολλά ψηφοδέλτια. Υβριστικά συνθήματα, αποκόμματα με «ροζ» τηλέφωνα, ακόμα και χαπάκια Ζαντάκ περιείχαν οι φάκελοι. Σε άλλη περίπτωση εποχικός πυροσβέστης, όπως δήλωνε στο ψηφοδέλτιο, ανέγραφε: «Ο Αλί-Μπαμπά είχε μόνο 40 κλέφτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :