Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Απογοητευτική η συμμετοχή των Κρητικών παρά την «επιστράτευση» του Βαγγέλα…


…στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση της ΝΝΔ στο Ηράκλειο, όπου παρουσιάστηκαν οι σαμαρικοί υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κρήτης, Γιάννης Πλακιωτάκης και οι συν αυτώ.
Παρά την καθολική «επιστράτευση», στην οποία πρωτοστάτησαν οι γνωστοί «κωλοτούμπες» Κεφαλογιάννηδες του Ρεθύμνου και ο συγγενής τους Μανώλης του Ηρακλείου, οι Κρητικοί δεν επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Πλακιωτάκη και τον σκληρά κομματικό συνδυασμό του.
Στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» ίσα που είχαν γεμίσει τα καθίσματα της κάτω αίθουσας, ενώ τα θεωρεία ήταν άδεια, όπως φαίνεται και στην πλαϊνή φωτογραφία… Κανείς όρθιος, κανείς απ’ έξω, γενικώς καμία κοσμοσυρροή δεν παρατηρήθηκε, σε αντίθεση με την αντίστοιχη παρουσίαση της «Μάχης για την Κρήτη» του Δημήτρη Γιαννουλάκη μία εβδομάδα πριν.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης -που υποχρεώθηκε από το Σαμαρά να...
παρευρεθεί, για να τονώσει το… ηθικό των λιγοστών σαμαροφρόνων της Κρήτης…- δεν τόλμησε να προβεί (όπως εφιμολογείτο) σε επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη και τους υποστηρικτές της. Αρκέστηκε στο να πει καλά λόγια για τον πρώην υφιστάμενό του στο Υπουργείο Αμύνης, τον κ. Πλακιωτάκη, και βιάστηκε να φύγει, ευτυχής που δεν βρέθηκε κανείς Κρητικός να τον πάρει με τις ντομάτες… Γιατί οι Κρητικοί δεν ξέρουν από «σαβουάρ βιβρ», όταν πρόκειται για άνανδρους κωλοτούμπες που δεν τιμούν τα παντελόνια τους!
Όσο για το όνομα του σαμαρικού συνδυασμού -«Η Κρήτη μας ενώνει»- καταγράφεται ως το μεγαλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς για τη Μεγαλόνησο! Αφού δεν κατορθώνει να ενώσει ούτε τις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς στην Κρήτη, αλλά κατέρχεται ως ακραιφνής κομματικός και σαμαρικός δάκτυλος στο νησί…

Δεν υπάρχουν σχόλια :