Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτός δεν σφουγγαρίζει! Τα κάνει όλα αόρατα.

Μόνο τον ολετήρα Καραμανλή προστατεύουν οι κολλητοί του Αντώνη, με νύχια και με δόντια!
Ο μέγας οικονομολόγος Αντώνης, ο οποίος θα εξαφανίσει το έλλειμμα σε δύο χρόνια έχει βάλει στόχο να εξαφανίσει και τους Κεντρώους και Φιλελεύθερους βουλευτές πριν εξαφανίσει το έλλειμμα! Αφού για το έλλειμμα ψεύδεται συστηματικά και συνειδητά, τουλάχιστον ας σφουγγαρίσει όποιον διαφωνεί με το μαγικό ραβδάκι των μυστικοσυμβούλων.
Η απλή εκφορά διαφορετικού λόγου από τον κεντρικά σχεδιασμένο λόγο της Νέας ΝΔ, αποτελεί σήμερα έγκλημα για το επιτελείο του Αντώνη.
Έτσι και ο Σκυλακάκης βρέθηκε στο στόχαστρο της Ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματος. Μια πτέρυγα που είναι σφόδρα εχθρική προς οτιδήποτε κεντρώο και φιλελεύθερο. Που στοιχηματίζει στην καταστροφή, στην κατάρρευση και στην χρεοκοπία της Ελλάδας. Πόσο Έλληνες είναι όταν επιθυμούν διακαώς την πτώχευση της χώρας για να κυβερνήσουν!
Έτσι κι' αλλιώς ο Σκυλακάκης βρίσκονταν στο στόχαστρο της ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας Ρηγίλλης, πολλούς μήνες πριν! Ο Σκυλακάκης κατάλαβε τί σημαίνει να είσαι "μέγας οικονομολόγος Αντώνης" και το πλήρωσε με διαγραφή από ένα κόμμα που δεν γουστάρει καθόλου την άποψη των φιλελεύθερων πολιτευτών της αλλά ζητά μόνο την ψήφο τους και την τυφλή στήριξή τους!
Πόσο χυδαίοι είναι όταν λένε ότι τους ενδιαφέρει η βάση, όταν με σταλινικές μεθόδους διαγράφονται οι εκπρόσωποι της βάσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :