Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Aποπνικτική καμαρίλα και στο Άργος.

Χάνει καθημερινά σε δυναμική ο υποψήφιος με το χρίσμα της Ν.Δ Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δ.Καμπόσος που ενώ ξεκίνησε δυνατά,σωρεία λαθών και άστοχων επιλογών τον οδηγούν σε ελεύθερη πτώση.
Πέρα από τις πολύ πρόχειρες,βιαστικές και χωρίς πολιτικά κριτήρια επιλογές σε πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του,χρεώνεται καθημερινά και τη δυσαρέσκεια της κοινωνίας στο πρόσωπο του νομάρχη Β.Σωτηρόπουλου με τον οποίο όχι μόνο φαίνεται πια καθαρά ότι από καιρό βαδίζουν στα ίδια μονοπάτια,αλλά το χειρότερο από όλα............

........... με τις τελευταίες κινήσεις και τις επιλογές του στα πρόσωπα,ακόμη και ένας μικρόνους μπορεί να αντιληφθεί,ότι ο αποτυχημένος νομάρχης-που κάθε πολιτικά σώφρων στην ηλικία του θα είχε αποσυρθεί-έχει επίσης και λόγο στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του καθηγητή.

"Όσοι δηλαδή από τους κολλητούς του νομάρχη δε χωράνε στο ψηφοδέλτιο του Δράκου θα τους φορτωθούμε στις πλάτες μας;"
Αυτό ακούγεται τελευταία σε κύκλους συζητήσεων και πηγαδάκια στο Άργος.

Το κλίμα άλλαξε δραματικά για τον Δ.Καμπόσο τις τελευταίες μέρες αφού όλοι όσοι πίστευαν ότι θα μπορούσαν επιτέλους να αναπνεύσουν ελεύθερα μακριά από την αποπνικτική ατμόσφαιρα της καμαρίλας ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙΚΤΡΑ.
http://cobra-argos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :