Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ηλίας Ψινάκης υποψήφιος....

Φαίνεται πως ο Ηλίας Ψινάκης, δεν ησυχάζει ποτέ. Έτσι λοιπόν μετά τον ρόλο του κριτή, που διατηρεί τα τελευταία χρόνια σε διάφορα talent shows, ο γνωστός μάνατζερ θέλει να κατακτήσει και τον πολιτικό χώρο. .................


Με επιστολή του δικηγόρου του, Ιωάννη Παραρά στους τηλεοπτικούς σταθμούς ανακοινώθηκε πως ο Ηλίας Ψινάκης, θα συμμετάσχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

Η υποψηφιότητα του λοιπόν, ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο δήμο Αθηναίων, για την διεκδίκηση μίας αντιδημαρχίας στο πλαίσιο της συμφωνίας Γ. Καρατζαφέρη - Ν. Κακλαμάνη, είναι γεγονός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real news» στην περίπτωση που επανεκλεγεί ο κ. Kακλαμάνης, τότε ο Ηλίας Ψινάκης θα τοποθετηθεί στην θέση του αντιδημάρχου, με αρμοδιότητα στα θέματα πολιτισμού.

Και παρά το γεγονός ότι τα σενάρια αυτά είναι υποθετικά, εφόσον ο κ. Ψινάκης εκλεγεί, είναι γεγονός ότι ο ΛΑΟΣ στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεών του διεκδικεί σταθερά θέσεις αντιπεριφερειαρχών και αντιδημάρχων, προκειμένου να στηρίξει.

Είναι γνωστό εξάλλου, ότι τον Ηλία Ψινάκη θέλησε να αξιοποιήσει ως υποψήφιο και στις προηγούμενες εκλογέςο Γιώργος Καρατζαφέρης, πλέκοντας το εγκώμιο για τα προσόντα του, αλλά τότε η συνεργασία δεν είχε ευτυχή κατάληξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :