Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ιδου ο νεος Γραμματεας της ΝΔ

Πειθηνιο τσιρακι και υπηρετης του Ρουσοπουλου, γι αυτο χρηματισε και υφυπουργος. Απο τη φοιτιτικη του ζωη αρχισε να διαπλεκεται και γι αυτο εκανε τη στρατιωτικη του θητεια στο γραφειο του Κων/νου Καραμανλη....
Επειδη λατρευει τη νεολαια......, στη Αρκαδια εχει του χεριου του τη Δαπ και την Οννεδ και επειδη δεν ξεχνα αυτους που τον βοηθησαν, οταν αρχισε να παιρνει αξιωματα στη ΝΔ εδιωξε τον εξ αρχης ιδιαιτερο του επειδη τον συμβουλευε διαφορετικα πραγματα απο οτι η συζηγος του ( την οποια παντρευτηκε λογω περιουσιας )
Πριν τις εκλογες του 2009 ,φροντισε να διοριστει ο ιδιος στην ΕΒΟ, να διοριοσει τη συζηγο του και να τροποποιησει τα επαγγελματικα δικαιωματα της σχολης της κορης του.
Θρασυδειλος και ελεεινος μεχρι εκει που δεν παιρνει, ενω στην αρχη ειχε παρεβρεθει ΜΟΝΑΧΑ σε ομιλιες και εκδηλωσεις της Ντορας σε Αθηνα και Τριπολη, μετα αλλαξε το τροπαριο και πηγε με το Σαμαρα οταν ο ανεξαρτητος Τατουλης αρχισε να παιρνει τα πανω του λογω Ντορας.
Ρουσφετολογικοι διορισμοι και προσληξψεις μαιμου εδιναν και επερναν, δεν εχει εργαστει ποτε στη ζωη του και πριν ακομα γνωρισει τη γυναικα του, ειχε σπιτι στη Λυκοβρυση, σαπιτι στην Τριπολη, αυτοκινητα, γραφειο στη Σολωνος.....
Διαγωνισμος για 72 θεσεις ωρομισθιων στο οποιο ο Λυκουρεντσος εβαλε απο το παραθυρο περιπου 500...!!!!!!

Σε συνεντευξη του στο Μεγκα ειχε δηλωσει :

"Η ΝΔ είπε δεν πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ και να ανοίξει τις πόρτες του δημοσίου για διορισμούς προκειμένου να καλύψει το χάντικαπ των 4 μονάδων....."
Για ποιες πόρτες μας μιλάς ρε μεγάλε; Αυτές που εχεις ανοίξει εδώ και χρόνια διάπλατα;
Αστειος, κηφηνας και θρασυδειλος οπως και η Νεα Δημοκρατια.
Το Σεμνα και Ταπεινα επανηλθε....

Δεν υπάρχουν σχόλια :