Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
Αγαπητέ κύριε / κυρία,
Απευθυνόμαστε σε σάς σχετικά με το πιο πάνω θέμα επειδή πιστεύουμε ότι η ωμή παραβίαση των υποχρεώσεων του ελληνικού κράτους για την πάλη ενάντια στον αντισημιτισμό μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε διεθνές επίπεδο, έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για ολόκληρη την Ευρώπη, όπως θα εξηγήσουμε πιο κάτω. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όπου το Ανώτατο Δικαστήριο νομιμοποίησε το ανοιχτό ωμό κάλεσμα για πραγματοποίηση γενοκτονίας ενάντια στους Εβραίους πολίτες αυτής της συγκεκριμένης χώρας αλλά επίσης και στους Εβραίους όλης της Ευρώπης.
Απευθυνόμαστε σε εσάς εκ μέρους της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, μίας οργάνωσης πολιτών που έχει έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1997 και δραστηριοποιείται στην πάλη ενάντια στο νεοναζισμό, το ρατσισμό, την ξενοφοβία και τον αντισημιτισμό στην ελληνική κοινωνία. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμάς και τις δραστηριότητες μας στην ιστοσελίδα μας "www.antinazi.gr".
Με αυτή την επιστολή θέλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος αθώωσε το ναζισμό ηθικά, πολιτικά και νομικά μέσω της δίκης του Κώστα Πλεύρη, ευρέως γνωστού σαν κεντρικού εκφραστή του νεοναζισμού στη χώρα μας. Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, το ελληνικό κράτος προχώρησε στη δίωξη των τριών μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας που ήταν μάρτυρες κατηγορίας στην άνω δίκη.


Η συνέχεια Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :