Κυριακή 4 Απριλίου 2010

'Clash of the Titans'

Άλλη μία υπερπαραγωγή έρχεται να ανατρέψει τα κινηματογραφικά δεδομένα. Ο λόγος για τη νέα ταινία του Louis Leterrier, με πρωταγωνιστές τους Sam Worthington, Liam NeesonRalph Fiennes και Gemma Arterton.
Στην ταινία «Η Τιτανομαχία», ο απόλυτος αγώνας για εξουσία και δύναμη στρέφει τους ανθρώπους ενάντια στους βασιλείς και τους βασιλείς ενάντια στους θεούς. Ο πόλεμος, όμως, μεταξύ των ίδιων των θεών μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Γόνος θεού, αλλά μεγαλωμένος από ανθρώπους, ο Περσέας (Sam Worthington) προσπαθεί μάταια να σώσει την οικογένειά του από τον Άδη (Ralph Fiennes), τον εκδικητικό Θεό του Κάτω Κόσμου. Μην έχοντας τίποτε άλλο να χάσει, ο Περσέας προσφέρεται να ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστολής, με σκοπό να ...

... κατατροπώσει τον Άδη, πριν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει τον Δία (Liam Neeson) και να σπείρει το χάος στον κόσμο.
Επικεφαλής μιας γενναίας ομάδας πολεμιστών, ο Περσέας θα ξεκινήσει ένα παράτολμο ταξίδι σε απαγορευμένους κόσμους. Αντιμαχόμενος ανίερους δαίμονες και τρομερά τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει, μόνο αν αποδεχθεί τη δύναμή του ως Θεός, αψηφήσει τη μοίρα του και αγκαλιάσει το πεπρωμένο του.
Βασισμένη στην ομότιτλη ταινία του 1981, η «Τιτανομαχία» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Λουί Λετεριέ και ακολουθεί τα χνάρια των «300» του Ζack Σnyder που άφησαν εποχή στις ελληνικές αίθουσες.

«Η Τιτανομαχία» ξεκινά να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από σήμερα, 4 Απριλίου, σε 2D και σε 3D αίθουσες,  καθιστώντας τους Θεούς ακόμη πιο τρομερούς, τα μυθικά πλάσματα ακόμη πιο φοβερά και ταξιδεύοντας το κοινό ακόμη βαθύτερα στο μυθικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :