Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Πετάξτε έξω την «παστρικιά» και τα «μπάσταρδά» της!

Με τι να παρομοιάσουμε τη σημερινή δραματική κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία…; Κάποιες λέξεις-κλειδιά που κατά κόρον χρησιμοποιούνται αυτόν τον καιρό δίνουν στο νου φιτιλιές και παίρνει φωτιά…
Πολλά λοιπόν ακούγονται για το περίφημο «διαζύγιο» Σαμαρά-Ντόρας. Μόνο που οι περισσότεροι που μετέρχονται τέτοιες διατυπώσεις το κάνουν με πνεύμα αρνητικό για την πρώην Υπουργό, σαν εκείνη να είναι που απομακρύνεται από την Κεντροδεξιά Παράταξη! Και αυτό δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως πρόκληση για τις ανεξίτηλες μνήμες των αληθινών Νεοδημοκρατών.
Ε, λοιπόν, φίλοι μου, το «διαζύγιο» με τη Μεγάλη Παράταξη το έχει πάρει ο Αρχηγαντώνης και τα φανατικά «ΠΟΛΑΝάκια» του εδώ και 17 χρόνια! Όταν αποφάσισε να υπηρετήσει τον «πολιτικό εγωισμό» του και να ακολουθήσει τις απονενοημένες «προσωπικές στρατηγικές» του, προδίδοντας το κόμμα που τον ανέδειξε και παραδίδοντας τη χώρα στα φαύλα χέρια του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να ξαναγράψει την Ιστορία σύμφωνα με τα κέφια του!
Σήμερα τι γίνεται; Έρχεται η...
«παστρικιά», η παράνομη «ερωμένη», και μπαίνει με το έτσι θέλω στην οικογένεια και καταλαμβάνει ανήθικα και βρώμικα τη θέση της νόμιμης συζύγου! Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιδιώκει και απειλεί να πετάξει έξω από το σπίτι τη νοικοκυρά και να γίνει «μητριά» στη θέση της μάνας! Αυτό συμβαίνει και γι’ αυτό οι περισσότεροι νεοδημοκράτες είναι γεμάτοι πόνο, ανησυχία και απογοήτευση… Κάτι που αποτυπώνεται τραγικά στις δημοσκοπήσεις, όπου η ΝΔ δεν διατηρεί ούτε το… μισό της παραδοσιακής παραταξιακής της δύναμης! Τέτοιο κατάντημα.
Και η λύση είναι μόνο μία: να πετάξουν έξω από το σπίτι την «παστρικιά» και τα «μπάσταρδά» της και να αποκαταστήσουν τη νόμιμη και ηθική τάξη στη μεγάλη Κεντροδεξιά Οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :