Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Περίεργα πολιτικά “παιχνίδια” Καρατζαφέρη.!

Σε συνεργασία καλεί τη ΝΔ ο Καρατζαφέρης αλλά ταυτόγχρονα "κλείνει και το μάτι" στους δυσαρεστημένους, ακόμη και στην Ντόρα Μπακογιάννη!Προτείνει λοιπόν συνεργασία εν όψει των δημοτικών εκλογών και εμφανίζεται ανοικτός στο ζήτημα ανασύνθεσης της ευρύτερης κεντροδεξιάς.
Στην κατεύθυνση αυτή μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποστείλει επιστολή σε όλα τα μεγάλα στελέχη της Ν.Δ., προκειμένου από κοινού να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, έκανε όμως και νύξεις για βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι... βολιδοσκοπούν το ΛΑΟΣ, καθώς θεωρεί πως δεν καλύπτονται από τους χειρισμούς Σαμαρά.
Ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για ομάδα δυσαρεστημένων με την ηγεσία της Ν.Δ. βουλευτών, οι οποίοι όπως είπε διερευνούν τη στάση του ΛΑΟΣ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κα Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι οι διαφορές τους αφορούσαν εθνικά θέματα την περίοδο που αυτή ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Τέλος, σημείωσε πως αύριο θα συναντηθεί με τον Μιλτιάδη Εβερτ, ενώ πρόσθεσε πως έχει ζητήσει συνάντηση και με τον Κ. Καραμανλή, χωρίς να έχει λάβει ακόμη απάντηση.
"Από τη στιγμή, που η ΝΔ πιστεύει ότι για τις εκλογές αυτές τον πρώτο λόγο πρέπει να έχουν οι τοπικές κοινωνίες, τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν νόημα" δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. Απαντώντας ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι "...μόνον αν λειτουργήσουμε συνολικά και τα δύο Κόμματα της Παράταξης και οι ανεξάρτητες πολιτικές προσωπικότητες του χώρου, μπορούμε να διεκδικήσουμε κάποια περιφέρεια, από αυτές που διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ με τον "Καλλικράτη"..." και είπε ότι "δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ΝΔ φοβάται το διάλογο".
Τέλος, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η "ισχύς εν τη ενώσει" θα φέρει αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :