Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ξέρετε πόσες σελίδες έχει η δικογραφία της Siemens?

Μόλις 120.000 ! Έχει να πέσει δηλαδή πολύ διάβασμα. Μάλλον στη Βουλή, πρέπει να τις μελετήσουν με βάρδιες, παυσίπονα και βιταμίνες.
Φυσικά από τις σελίδες παρελαύνουν πλήθος κομματικών παραγόντων από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η «εμπλοκή» τους, αποδεικνύει κάποια ενοχή.
Περιέργως τα λιβανιστήρια της Ρηγίλλης και οι αυλοκόλακες της Ιπποκράτους στέκονται σχεδόν αποκλειστικά στο τηλεφωνικό κέντρο της Ντόρας, στο gatering του Παύλου Μπακογιάννη και σε ένα δημόσιο γεύμα, όπου συμμετείχε και η Ντόρα, στη Γερμανία.
Ακόμα και χθες η Χριστίνα Κοραή επέμενε στην Ελευθεροτυπία ότι αυτά είναι το σκάνδαλο Siemens και από εκεί θα τη βρει ο καημένος ο αρχηγός Αντώνης! Όταν θα αρχίσουν να παρελαύνουν από την εξεταστική, η Ντόρα και ο Κυριάκος. Ω τι κατάντια! Νομίζουν ότι με τα αποδεδειγμένα ψέματά τους απαλλάσσουν από τις ευθύνες τους, τους πραγματικούς ενόχους και τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ε δεν μπορεί 120.000 σελίδες να είναι ένα γεύμα και ένα τηλεφωνικό κέντρο που το έχει πληρώσει η Ντόρα; Εκτός και αν η δικογραφία χάνεται μεταξύ κυρίως πιάτου και επιδορπίων ...

Δυστυχώς αυτά παθαίνουν όσοι έχουν εμπάθειες και εμμονές. Δυστυχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :