Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ξεφουσκώνει η «υπόθεση Φούντα»;

Φαίνεται ότι τα στοιχεία που έχει περισυλλέξει η αντιτρομοκρατική δεν οδηγούν σε μια νέα «υπόθεση Ξηρού». Όταν από ένα λάθος , από μια σύμπτωση, εξαρθρώθηκε η τελευταία γενιά των εκτελεστών της 17 Νοέμβρη. Ο Φούντας φαίνεται ότι σχετίζεται και με την τρομοκρατία αλλά και με το οργανωμένο έγκλημα. Είναι όμως νεκρός. Δεν την γλύτωσε όπως ο Ξηρός και να «ομολογήσει»! Γιατί κάπως έτσι έπεσε η 17Ν …..
Στην "περίπτωση Φούντα" από την βεβαιότητα περάσαμε στην σύγχυση. Μάλιστα ο Χρυσοχοΐδης είναι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα τρομοκρατών δεν έχει σχέση με το πολιτικό αντάρτικο όπως παλιότερα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα, κυρίως. Πάντως ο σχεδιασμός φαίνεται ότι προέρχεται από ακραία κέντρα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την πολιτική ταυτότητα των εκτελεστών. Όπως ο Φούντας που είναι δεξιών καταβολών και εξυπηρετούσε τέλεια τους σκοτεινούς σχεδιασμούς ακραίων αναρχοαριστερίστικων ομάδων που το παίζουν αντάρτες.
Συμπέρασμα: μάλλον δεν ήταν τόσο τυχερός όσο το 2002 με τον Ξηρό, ο Χρυσοχοΐδης. Ενδέχεται πάλι η σύγχυση που διαρρέει να είναι καλοστημένο αντιτρομοκρατικό σχέδιο που έχει σκοπό να προκαλέσει τους τρομοκράτες και να τους ωθήσει στην λάθος κίνηση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με την δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :