Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ψωμιάδης:…εν αναμονή Περιφερειάρχης, γεφυροποιός Νομάρχης

Τι ζόρια τραβά ο Ψωμιάδης; Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια και θεατρινιλίκια που αραδιάζει στις εκπομπές του Αυτιά; Θα ανεβάσει στις εξέδρες τη Ντόρα, να τα βρει με τον Αντώνη και "να ζήσει αυτός καλά"! Τώρα ξαφνικά την είδε γεφυροποιός; Σε λίγο θα τη δει και μεγάλο-εργολάβος…. Με τη φόρα που έχει πάρει όλα να τα περιμένουμε.
Πόσο χαμηλά θα πέσει πια με τις προτάσεις του ο Νομάρχης Ψωμιάδης; Εντάξει θέλει να τον προσέξει ο αρχηγός και να εξασφαλίσει την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια. Γλείψιμο δηλαδή. Αλλά και τέτοιες χαζομάρες μόνο γέλιο προκαλούν και τη συμπάθεια του Αυτιά! . Αν και είναι συνηθισμένος ο Παναγιώτης. Μπορεί να κάμει τα πάντα για να γίνει Περιφερειάρχης. Δεν μπορείτε να φανταστείτε που μπορεί να φτάσει!
Είπαμε τέρμα οι ταμπέλες, τέρμα οι αποκλεισμοί. Ο κόσμος χάνεται και στη Νέα Δημοκρατία ασχολούνται με αγκαλίτσες και φιλάκια! Αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα του ελληνικού λαού που υποφέρει κάτω από μια αδίστακτη και πρωτοφανή φοροεπιδρομή, οι γέφυρες τους μάραναν! Μάλλον ο κατήφορος του εν' αναμονή Περιφερειάρχη δεν έχει πάτο.
Μέχρι τις εκλογές θα τα δούμε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :