Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Με τον Χατζή και ο Αρούλης …


Σύμφωνα με τις βλακείες που διαδίδουν οι στενοσύμβουλοι του αρχηγού όλοι οι υποστηρικτές της Ντόρας πήγαν με τον Παπαμιμίκο, άρα να ψηφίσετε skinhead Χατζή που είναι ο εκλεκτός του Μουρούτη, του Μαρκόπουλου και όλης της παρδαλής παρέας στη Νέα Ρηγίλλης.Γνωστή και ως παρέα του 20% ...
Τότε πως εξηγείται η προσχώρηση του Αρούλη στο στρατόπεδο Χατζή; Διαδίδουν πολλά, αλλά μην μου πείτε ότι δεν μπορεί και μόνος του να αποφασίσει; Φυσικά και μπορεί . Όταν ο άνθρωπος του Άρη στην ΟΝΝΕΔ, ο Γιώργος Καραγιάννης στηρίζει Χατζή και κάνει τα κονέ του Άρη με τους στενοσύμβουλους του αρχηγού, τότε λογικό είναι να πάει ο Άρης με τον Μαρκόπουλο, το Λαζαρίδη και τον Μουρούτη! Να τον δει λιγάκι και ο πρόεδρος μπας και του δώσει καμιά καρέκλα!
Πάντως οι υπόλοιποι νεολαίοι που σχετίζονται με τον Άρη φαίνεται ότι πήγαν με τον Παπαμιμίκο. Αδιαφορεί όμως ο Άρης γιατί δεν τον νοιάζει καθόλου η ΟΝΝΕΔ αλλά η Νέα Ρηγίλλης και το δικό του μέλλον! Ούτε καν ενδιαφέρεται αν θα βγει ο Χατζής ή θα χάσει. Πάνω απ’ όλα το δικό του μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια :