Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Μόνο loosers και αποτυχημένοι διαδίδουν ότι στο αντινιούζ δουλεύουν πράκτορες.

Χαμένα κορμιά. Μη δείτε άνθρωπο να προκόψει! Αφήστε ρε το Ζήση να μοιράζει "τρελαντώνηδες"! Που θα μου πείτε πράκτορα τον άνθρωπο!
Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι διαδίδουν ότι είναι πράκτορες μέσα στο αντινιούζ και μάλιστα ότι μέσα σε δικαστήριο απεκλήθη ο Ζήσης, το αφεντικό του συγκεκριμένου blog, «πράκτορας». Ο άνθρωπος είναι φάκτορας. Τουτέστιν εργοστασιάρχης όσοι το αγνοείτε. Τώρα τι παράγει το εργοστάσιο θα σας γελάσω! Μην ακούσω ότι παράγει λάσπη γιατί θα τα πάρω στο δόξα πατρί!
Μια χαρά είναι το παιδί. Μέχρι και στον εκπολιτισμό των Αλβανών έχει συμμετάσχει μοιράζοντας σε πτωχούς συγγενείς μας τον «Τρελαντώνη». Το πλέον αντιπροσωπευτικό πολιτιστικό προϊόν της εποχής μας. Για θαρρείτε πως έχουμε τίποτα καλύτερο; Η «Ιλιάδα» π.χ. είναι σκέτο προϊόν. Είναι για τη σκόνη. Δεν έχει σχέση με πολιτισμό και αν έχει αφορά τη μούχλα των εποχών και τη νέκρα των αιώνων.
Να ξέρετε περιοδικάκια μου, ότι μετά από αυτήν τη δωρεά, ο ελληνικός λαός αισθάνεται πράγματι δύο με τρία σκαλοπάτια πιο πάνω. Άντε τέσσερα, εκπτώσεις θα κάνουμε τώρα; Είναι κακοήθεις όσοι διαδίδουν ότι οι πτωχοί συγγενείς μας δεν ήξεραν τι είναι αυτό το ....

.... «τρελαντώνη» και το χρησιμοποίησαν με περίεργους τρόπους. Αυτοσχεδίασαν! Σαν προσάνναμα π.χ. στη φωτιά ή κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν το διαβατήριο για μια νέα ζωή…. Το έδειξαν στα σύνορα και πέρασαν στην έρμη τρελαντωνιάδα.
Άσε το τι επακολούθησε μετά την προσφορά «τρελαντώνη». Δε λέγεται. Κωλοχανείο. Βαράτε βιολιτζήδες. Ιαχές, γύροι θριάμβου και πρόστιχες τελετές με τον Ζήση να μεταφέρεται στα στενά των πόλεων και να δίδεται το όνομά του σε πλατείες, δρόμους και σχολεία της Αλβανίδας. Μέχρι και οι παξιμαδοκλέφτρες εξαφανίστηκαν από τα περίχωρα. Έμειναν εμβρόντητες ατενίζοντας το χάος της γνώσης! Δεν είχαν ανάγκη πλέον παξιμάδια και μικρά σπίτια στα λιβάδια! Ολοκληρώθηκαν. Και το κυριότερο! Δεν ξανάφαγαν ούτε κουτόχορτο!
Όποιος αμφισβητεί την συνεισφορά του Ζήση στον εκπολιτισμό των γειτονικών χωρών, παρακαλώ, ψιλοκομμένο τουμπεκί. Μην πάρω τ’ άρματα. Τώρα αν πάρω και στροφές, πάλι μέσα πέφτω.
Αγαπητά μου περιοδικάκια. Για να κηρύξετε πολιτιστική επανάσταση σε μια χώρα, πρέπει να έχετε στόφα. Μην είσαι ένας τυχαίος! Πάει στραβόξυλο να χαρίσει «τρελαντώνηδες», έτσι γιατί τού στριψε; Σουρ και δεν πάει. Για να πετύχει το σουξέ πρέπει να τόχεις στο αίμα σου. Αυτό διαθέτει ο φάκτωρ Ζήσης. Και πολύ λίγοι ακόμα. Οι ζηλόφθονοι λιγούρηδες, φτου πικραμένοι και προσκυνημένοι, του τα σέρνουν γιατί δε μπορούν να κατανοήσουν την απλή ακολουθία φόνων στην Οξφόρδη. Τόσο ατάλαντοι είναι. Μαζεύουν πέταλα οι άχρηστοι. Όλοι εσείς οι άλλοι και παράλοι αφήστε τα σούπα μούπες και κάντε στην πάντα να περάσει ο Λοσάντα, της δημοκρατίας, της Νέας Άνοιξης και του υπέροχου σαμαρτζίδικου διαφωτισμού. Παραδοθείτε πριν είναι αργά στον φωτισμένο αρχηγό Αντώνη. Σουπιές, έ σουπιές!
Σουλουπωθείτε λίγο βρε ξεδιάντροποι! Ουστ από δω καλαμπαλάκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :