Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Όλοι οι «ηθικοί και νόμιμοι» στην αγκαλιά του Σαμαρά…

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή από την Ελευθεροτυπία: «Παρών» δήλωσε ο Γιώργος Βουλγαράκης και άφησε να αιωρείται ότι μπορεί και να μην είπε όλη την αλήθεια, για να καλύψει κάποιους άλλους. Σε εκδήλωση για την κοπή πίτας, στην οποία προσήλθαν περίπου 400 υποστηρικτές του, είπε πως ό,τι έγινε, «ό,τι υποστήκαμε, ό,τι επιλέξαμε να πούμε ή να μην πούμε, γιατί έτσι έπρεπε, το αφήνουμε πίσω μας». Και συνέχισε: «Σαφώς υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν μπει στη θέση τους ακόμη. Ομως στην πολιτική ο χρόνος και ο τρόπος που αποκαθίσταται η αλήθεια δεν ακολουθούν πάντα τους ίδιους δρόμους». Δήλωσε και στήριξη στον Σαμαρά λέγοντας: «Σήμερα ξεκινάει ένας νέος ιστορικός κύκλος με την ελπίδα που φέρνει η νέα ηγεσία της παράταξης».
Δεν περιμέναμε την επίσημη επιβεβαίωση. Το γνωρίζαμε εδώ και μήνες… Όλοι οι «σκανδαλιάρηδες» του νεοκαραμανλισμού είχαν βρει «στοργή και προδέρμ» στην αγκαλιά του «Σφουγγαράκη»… Γι’ αυτό και πάλεψαν με νύχια και με δόντια για την εκλογή του! Από το Ρουσόπουλο μέχρι το Βουλγαράκη… Όλοι! Η Ντόρα τους το είχε ξεκαθαρίσει: Όσοι πλήγωσαν την Παράταξη δεν είχαν καμία θέση στη νέα ηγετική ομάδα που θα συγκροτούσε εάν εκλεγόταν.
Ο πρόεδρος Αντώνης δεν τους ξέχασε… Ιδιαίτερα «τιμητική» και καθησυχαστική η αναφορά του το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου… Προς εκείνους απηύθυνε το μήνυμα: «Σφουγγάρι!» Δηλαδή, παραγραφή όλων όσων πλήγωσαν την Ελλάδα, τη Νέα Δημοκρατία και έτρεψαν σε άτακτη φυγή τους ψηφοφόρους της! «Σφουγγάρι» στη διαφθορά του νεοκαραμανλισμού, στις «μπίζνες» και στις μίζες των «γκόλντεν μπόϋς»…
Όλα τα «παλιά φθαρμένα υλικά» στο «νέο» οικοδόμημα της Νεοδεξιάς Ρηγίλλης… Ο καταποντισμός βέβαιος. Κρίμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :