Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Το ευρωπαϊκό μας όνειρο!

Η Ελλάδα συνεχίζει να ονειρεύεται την μεγάλη και ενωμένη Ευρώπη. Σε πείσμα εκείνων που εργάζονται υποχθόνια για τη διάλυσή της.
Για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ δε φταίνε οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και ο Χατζηπετρής.
Φταίει η νοοτροπία ΠΑΣΟΚ. Φταίνε η διαφθορά και η διαπλοκή. Φταίνε οι νταβατζήδες και το βαθύ αντιπαραγωγικό κράτος.
Για τους κερδοσκόπους που στρογγυλοκάθισαν τώρα στην Ελλάδα, ευθύνεται ο Γιωργάκης και η εικόνα της διαλυμένης οικονομίας που έδωσε από το βήμα της Βουλής. Δεν φταίνε οι αποζημιώσεις των Γερμανών. Φταίει η ανευθυνότητα της σημερινής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
Και μην ξεχνάτε. Οι Αμερικάνοι δεν ενοχλούνται καθόλου από συνθήματα όπως : «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Μην σας παραξενεύει ακόμα και η χρηματοδότηση τέτοιας συνθηματολογίας. Τη δουλειά τους και πάλι την κάνουν, όπως την έκαναν και στο παρελθόν. Και δουλειά τους είναι να διαλύσουν το όραμα της μεγάλης και ενωμένης Ευρώπης. Με οποιοδήποτε κόστος!
Η επιστροφή στη «δραχμούλα μας» δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όπως ακούγεται. Αποτελεί πλήγμα στην ενωμένη Ευρώπη. Αποσταθεροποιεί τη μεσογειακή ζώνη του ευρώ και αποσταθεροποιεί τη χώρα μας. Οι σειρήνες του «πολέμου» κατά της Ευρώπης που δεν αγαπά την χρεοκοπημένη «πλην τίμια» και πτωχή Ελλάς, είναι ύποπτες και δεν έχουν ειλικρινή διάθεση και φιλελληνική προέλευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :