Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ακόμα δεν είδατε τίποτα!

Νομίζατε ότι τελειώσαμε; Αυτό ήταν; Κάνατε λάθος. Ακόμα δεν άρχισαν τα δύσκολα. Ακόμα δεν ανακοινώθηκαν τα πραγματικά σκληρά μέτρα. Το επόμενο στάδιο αφορά εργασιακά και συντάξεις. Γι’ αυτό το έχουμε ρίξει στις γερμανικές αποζημιώσεις και άλλους παληκαρισμούς με τη σφαγίδα των γνωστών εργολάβων! Ουσιαστικά οι κρατούντες θέλουν να μας αποζημιώσουν οι Γερμανοί για να μπορέσουν να συνεχίσουν το φαγοπότι. Όπως συνέβη και με τις αποζημιώσεις του 1960 και 1970! 
Μήπως το ΠΑΣΟΚ δεν ευθύνεται τα μέγιστα, για την αλλοίωση του χαρακτήρα των Ελλήνων; Ποιος μας έκαμε τεμπέληδες; Ποιός έκαμε όλους τους Έλληνες να ζητιανεύουν διορισμό στο δημόσιο; Ποιος διαχώρισε τους Έλληνες στους ξύπνιους που τα παίρνουν και στους βλάκες που δουλεύουν για να τα παίρνουν οι ξύπνιοι; Ποιος είδε τα πακέτα της ΕΟΚ ως ευκαιρία διαιώνισης στην εξουσία;
Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ μας έκαμε να θέλουμε να καθόμαστε και να τα παίρνουμε. Να ανήκουμε στην πλειοψηφία των ξύπνιων σοσιαλιστών. Να καταναλώνουμε περισσότερα απ’ όσα παράγουμε! Αυτό το κόμμα κυβερνά και πάλι την Ελλάδα. Για την ουσία της πολιτικής του χρειάζεται πακέτα. Χωρίς πακέτα, ΠΑΣΟΚ δεν υφίσταται. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ και το βαθύ ελληνικό κράτος, απειλούν την κυβέρνηση. Και το βαθύ ΠΑΣΟΚ δεν αστειεύεται! Γι’ αυτό ανακάλυψε τις χρυσές χάντρες με τις γερμανικές αποζημιώσεις. Κατ’ εντολή φυσικά των κέντρων που επιτίθενται απροκάλυπτα, στην Ελλάδα, στο ευρώ και την Ευρώπη …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :