Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Παπανδρέου-Σαμαράς: Συμπαιγνία και για την Εξεταστική...

Οι «συγκάτοικοι» έχουν μάθει καλά τα αμερικάνικα «κολεγιακά» τους μαθήματα... Έχουν ειδικευθεί στα «παίγνια» και στις επιχειρήσεις εξαπάτησης των λαών. Δεκαετίες ολόκληρες προετοιμάζονταν για τους ρόλους που παίζουν σήμερα στο ελληνικό πολιτικό σανίδι. Και μέχρι στιγμής τα πάνε περίφημα... Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και ούτε που το παίρνουμε χαμπάρι!
Έτσι για το ζήτημα της Εξεταστικής για την Οικονομία. Ο Γιώργος θέλει να φορτώσει την εγκληματική αποτυχία των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης στην πενταετία 2004-2009. Και ο Αντώνης κάνει πως αντιδρά... Παριστάνει την «αντιπολίτευση», ενώ στην πραγματικότητα δίνει πάσες στο ΠΑΣΟΚ για να νομιμοποιήσει τις προθέσεις του. Με την ανεδαφική αντιπρόταση για δήθεν διερεύνηση της οικονομικής διαχείρισης από το... 1981! Εκ παραδρομής ξέχασε να συμπεριλάβει τον Εμφύλιο και την... Επανάσταση του 1821! Σωστό δούλεμα. Τέλειος εμπαιγμός των «συμφοιτητών».
Η μόνη ενδεδειγμένη στάση για μια σοβαρή αντιπολίτευση, που επιθυμεί να γλυτώσει την Ελλάδα από το... διεθνές «ξεβράκωμα» μιας εξεταστικής για την οικονομία, είναι εκείνη που διετύπωσε χθες στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη (διαβάστε εδώ και εδώ). Τα άλλα είναι «παραμύθια της Χαλιμάς». Παίγνια, εμπαιγμός και συμπαιγνία σε βάρος του λαού και της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :