Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Παιδιά της Ελλάδος παιδιά, ας… σοβαρευτούμε! Αλλού είναι ο εχθρός…


«Οι Γερμανοί ξανάρχονται»! Αέρααα! Ο Πάγκαλος, το… «θωρηκτό Αβέρωφ» της Κυβέρνησης Παπανδρέου, πήρε τα βουνά σε ρόλο… Σοφίας Βέμπο και εμψυχώνει τα παλληκάρια, βλαστημώντας και βρίζοντας τους… «Ναζί»!!! «Σοβαρά» και μη ΜΜΕ ενισχύουν τα μετόπισθεν με παροξυσμό αντιγερμανικής προπαγάνδας και -μπράβο μας!- ζούμε ξανά ηρωικές και ένδοξες ημέρες του Έπους του ’40!
Το εύπιστο πόπολο απολαμβάνει αποχαυνωμένο «άρτον και θεάματα» στην αρένα του «ηγεμόνος» και οι πραγματικοί ένοχοι της ελληνικής οικονομικής τραγωδίας αμνηστεύονται χάριν του… «εθνικού μετώπου»!
Μάλλον πως ζούμε μια… ηρωική μαζική υστερία! Δεν εξηγείται αλλιώς η ομόθυμη συνδρομή όλων μας σ’ αυτό το αντιευρωπαϊκό παραλήρημα, που κάνει τη «μαμά Αμέρικα» να… τρίβει τα αμαρτωλά της χέρια… Και αφού καταφέρει να μας απομονώσει από τους μόνους πραγματικούς συμμάχους, τους Ευρωπαίους εταίρους μας, ετοιμάζεται για τη… χαριστική βολή! «Ομπάμα καλεί Παπανδρέου το Μάρτιο»… Για να του επιδώσει «τελεσίγραφο» για Σκοπιανό, Αιγαίο, Κυπριακό! Και εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κόψουμε τους ψυχικούς δεσμούς με την ευρωπαϊκή οικογένεια, να μείνουμε χωρίς στήριξη απέναντι στα νταβατζιλίκια των ΗΠΑ! Μπράβο μας, σύντροφοι! Είμαστε… πανέξυπνοι!
Με τέτοια μυαλά που κουβαλάμε όχι μόνο η «Αφροδίτη της Μήλου», αλλά και ο «Ερμής του Πραξιτέλους» θα μας κάνουν τη… γνωστή χειρονομία…

Δεν υπάρχουν σχόλια :