Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σφάζονται στα Μανιάτικα



Νέα δεδομένα δημιουργεί στη μάχη για τον Δήμο Πειραιά η χθεσινή αθώωση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του πρώην βουλευτή της ΝΔ κ. Π. Μαντούβαλου, ο οποίος κατηγορούνταν για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα. Ο κ. Μαντούβαλος, όπως λέει ο ίδιος, θα αρχίσει να κινείται ως υποψήφιος δήμαρχος, αν και απέναντί του βρίσκεται ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς της ΝΔ και γραμματέας Αυτοδιοίκησης κ. Β. Μιχαλολιάκος που επίσης ενδιαφέρεται για τον δήμο.
Ο παρασκηνιακός καβγάς έχει αρχίσει εδώ και πολλές εβδομάδες. Μάλιστα ο κ. Μαντούβαλος στο προσυνέδριο της ΝΔ στο ΣΕΦ την περασμένη Κυριακή κινούνταν με ....

..... τον «αέρα» του υποψηφίου δημάρχου, γεγονός που δεν άφηνε ασχολίαστο ο κ. Μιχαλολιάκος. «Είναι ένα ακόμη επεισόδιο στη μανιάτικη βεντέτα που μαίνεται στην περιοχήεδώ και πολλά χρόνια» σημειώνουν χαρακτηριστικά στελέχη της ΝΔ. Ο κ. Μιχαλολιάκος σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα δηλώνει ουσιαστικά ότι αυτός θα είναι ο «εκλεκτός» της Ρηγίλλης. «Αν μου το ζητήσει ο Σαμαράς,θα είμαι υποψήφιος για τον Δήμο Πειραιά» λέει και αρνείται να σχολιάσει τον κ. Μαντούβαλο, προσπαθώντας να τον απαξιώσει πολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :