Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

«Η επιστολή της ντροπής», αδικεί κατά ένα μέρος τον αποστολέα της, Μανώλη Αγγέλακα, νέο οργανωτικό γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

[ Ο Ιωάννης Μοίρας παρεμβαίνει και δίνει την δική του διάσταση στο θέμα των διώξεων στο εσωτερικό της ΝΔ που μόνο το "περιοδικό" ανέδειξε.
[ /εδώ / και εδώ / ]

Αγαπητό periothiko

Νομίζω πως η ανάρτησή σου στις 29/1/2010 με τίτλο «Η επιστολή της ντροπής», αδικεί κατά ένα μέρος τον αποστολέα της, Μανώλη Αγγέλακα, νέο οργανωτικό γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.
Μπορεί ο κ. Αγγέλακας να καθαίρεσε ασκαρδαμυκτί όλους τους τομεάρχες της γραμματείας του, αλλά σκέφτηκε να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους, να τους ζητήσει να μοιραστούν μαζί του τις εμπειρίες τους και να τους βεβαιώσει ότι παραμένουν στο αξιοποιήσιμο δυναμικό στελεχών του κόμματος.
Στην περίπτωση τη δική μου και όλων των γραμματέων και αναπληρωτών γραμματέων που απομακρυνθήκαμε, δεν ίσχυσε τίποτα από τα .....
.... προηγούμενα. Ουδείς, ούτε ο νέος πρόεδρος, ούτε ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, ούτε ο γραμματέας Κ.Ε. που θα περίμενε κανείς να λειτουργήσει ως εγγυητής μίας ευπρεπούς αλλαγής στα πρόσωπα, δε μπήκαν στη βάσανο να απευθύνουν έστω ένα ευχαριστώ προς όλους εμάς που υπηρετήσαμε το κόμμα για χρόνια και χωρίς το παραμικρό όφελος ή προνόμιο. Αντιθέτως, όποτε το απαίτησε η περίσταση, καταβάλαμε και κόστος: ηθικό, ψυχικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, οικονομικό κ.α.

Διάφοροι συνάδελφοι, όπως κατήγγειλε και ο τέως γραμματέας Νέων Τεχνολογιών Σταύρος Κοντακτσής, πληροφορήθηκαν την αντικατάστασή τους από Δελτία Τύπου. Στη γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, οι τρεις αναπληρωτές είδαμε πρώτα τα ονόματά μας να αποκαθηλώνονται από την ιστοσελίδα του κόμματος, στη συνέχεια να απαλλασσόμαστε των καθηκόντων μας μέσω διασποράς παραπολιτικών δημοσιευμάτων και στο τέλος, να μας ζητείται η παραίτησή μας, όχι από κάποιον πολιτικό προϊστάμενο, αλλά από έναν νιόφερτο συνάδελφο!

Δε γνωρίζω τι είδους ήθη είναι αυτά τα νέα που βιώνουμε, εκτός και αν υποκρύπτεται επιδίωξη να μετατρέψει κανείς τους μέχρι σήμερα «πατριώτες» σε αυριανούς «γενιτσάρους».

Η ΝΔ είναι κόμμα φιλελεύθερων αρχών και δημοκρατικών αξιών και όσο πιστεύει καθένας μας σε αυτές, τίποτα και κανείς δε μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε εξοστρακισμένοι, πόσο μάλλον παρείσακτοι. Εξάλλου, οι αρχές και οι αξίες είναι εκείνες που κρατούν έναν μαχητή όρθιο στο χαράκωμα, απέναντι στην ορμή κάθε … “Blitzkrieg”.

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΜΟΙΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :