Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Oι παράλογες απειλές των Ευρωπαίων και οι δικές τους ευθύνες.

Ακούστηκε οτι οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να στήσουν την Ελλάδα στο σκαμνί για ψευδή στοιχεία και για το παράλογο ύψος του χρέους της. Ξέχασαν όμως να μας υπενθυμίσουν οτι εκτός την εσωτερική κάκιστη κακοδιαχείριση των οικονομικών στην Ελλάδα απο σπατάλες, golden - boys, κακή οικονομική πολιτική έχουν και αυτοί ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες.
Κε Σαρκοζί, και κα Μέρκελ εσείς πώς έχετε την απαίτηση στο αποκορύφωμα της παγκόσμιας οικονομικής χρήσης τον Ιανουάριο του 2009 να αγοράσει η Ελλάδα τα άχρηστα εξοπλιστικά σας συστήματα, αναγκάζοντας της να ....

πληρώσει απο τα δημόσια ταμεία της ποσά του ύψουν των 5 δις ευρώ? Ασφαλώς εκμεταλευτήκατε όχι μόνο την αφέλεια του κυρίου Καραμανλή που ήθελε πάντα να σας κάνει το πολύ καλό παιδί χωρίς κανένα τίμημα αλλά και την πλήρη αδιαφορία του συγκεκριμένου ανθρώπου για την χώρα που κυβερνούσε.


Εκ μέρους του κου. Σαρκοζί 6 φρεγάτες πολλαπλού ρόλου FREMM συνολικού κόστους 2,2 δισ. ευρώ, 17 ελικόπτερα διάσωσης Super Puma της Eurocopter με κόστος 45 εκατ. ευρώ. το καθένα.

Εκ μέρους της κας.Μέρκελ 40 ευρωπαϊκά "Γιουροφάιτερ" συνολικού κόστους 2 δίς ευρώ
Έχετε λοιπόν και εσείς την ευθύνη σας γιατί τους συγκεκριμένους εξοπλισμούς θέλατε να τους ξεφορτωθείτε για να πλουτίσετε τα δικά σας ταμεία, ενώ για την χώρα μας που την ξετίναξαν οικονομικά αποδείχθηκαν καθόλα άχρηστοι, το λιγότερο διακοσμητικοί κάτι που το γνωρίζατε.

kopernikos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια :