Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ναι στην εξεταστική για τα πλαστά στοιχεία

Εκεί προσανατολίζονται οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι της Ρηγίλλης. Πρέπει όμως να τονιστεί ότι δεν μπορούν να κάμουν διαφορετικά. Όσο και αν το παίζουν νταήδες τελευταία.
Όλοι ξέρουμε ότι λόγω των ψευδών στοιχείων που έδινε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η κυβέρνηση Καραμανλή, η χώρα μας θεωρείται αναξιόπιστη και διασύρεται καθημερινά στο εξωτερικό. Οι Βρυξέλλες προαναγγέλλουν παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Σε τέτοια περίπτωση, που δεν είναι καθόλου απίθανη, ανάλογες διαδικασίες θα κινηθούν και στην Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ σοβαρό επίπεδο λόγω ευρωπαϊκής πίεσης. Αυτές τις πληροφορίες είχε υπόψην του και ο Κ. Μητσοτάκης και ζήτησε εξεταστική για τη διερεύνηση των στατιστικών στοιχείων που δίναμε στην Ευρώπη.
Ο ίδιος ο Σαμαράς δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την τύχη του ... Αλογοσκούφη και του Παπαθανασίου. Φοβάται μην μπλέξει σε υποθέσεις εξεταστικών ο εκλεκτός και στενός συνεργάτης του, Κώστας Μαρκόπουλος. Τα στοιχεία εναντίον του, στο σκάνδαλο του ΕΟΤ,  κάνουν μπαμ και όταν βγουν όλα στη φόρα, θα ταράξουν το πανελλήνιο αλλά και τις ισορροπίες στο εσωτερικό της σαμαρικής Ρηγίλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :