Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Η απομόνωση της Ντόρας που επιδιώκει ο Σαμαράς, βοηθά τη ΝΔ;

Του ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗ
Ο Σαμαράς λέει ότι θέλει τη Ντόρα δίπλα του στην πρώτη γραμμή, αλλά σπεύδει να συμπληρώσει ότι δεν μπορεί να την υποχρεώσει να αναλάβει ρόλους!
Δείχνει με τη δήλωσή του αυτή στον "Κόσμο του Επενδυτή" ότι έχει αποφασίσει να πορευτεί χωρίς εκείνη, πιστεύοντας ότι θα πετύχει και τη ΝΔ να αναγεννήσει και την ίδια να εκθέσει, εμφανίζοντάς την ως αρνούμενη να βοηθήσει το κόμμα της!
Ο κίνδυνος για τον Σαμαρά είναι να κάνει λάθος και στα δύο. Πράγμα διόλου απίθανο! Τα γκάλοπ δείχνουν ότι η ΝΔ δεν έχει κερδίσει ούτε πόντο στους 2 μήνες της προεδρικής θητείας του. Και πώς αλλιώς, αφού οι μισοί βουλευτές -που είχαν στηρίξει τη Ντόρα- κάνουν "λευκή" απεργία, οι... αποκλεισμένοι πρώην υπουργοί του Καραμανλή απέχουν από τα πάντα και έχουν μείνει να εκπροσωπούν το κόμμα Μαρκόπουλος, Μιχαλολιάκος, Δένδιας και Παναγιωτόπουλος!
Είναι αυτή νέα ΝΔ; Προφανώς όχι.
Εδώ ο Σαμαράς εμφανίστηκε προχθές με Ζαγορίτη από τη μια και Τραγάκη από την άλλη! Παρακμιακή εικόνα! Αν συνεχίσει έτσι ...
ελάχιστα θα πετύχει. Η ανασυγκρότηση της ΝΔ δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την ουσιαστική επανένωσή της. Πράγμα, που προϋποθέτει ειλικρινή προσπάθεια ένταξης της Ντόρας στην όλη προσπάθεια. Η πρώην υπουργός πήρε 300 χιλιάδες ψήφους, εκφράζει την κεντροδεξιά στη ΝΔ και πολλά στελέχη την ακολουθούν. Αν ο Σαμαράς συνεχίσει να ακούει εκείνους που που του λένε να την απομονώσει, δεν αποκλείεται να εκπλαγεί αρνητικά. Δεν ρωτάει τον παλιό του φίλο Γιώργο Παπανδρέου πώς ήταν όταν έβλεπε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στο 25% -τότε που προσπαθούσε να περιθωριοποιήσει τον Βενιζέλο; Και τί έγινε όταν του έδειξε σεβασμό και εκείνος έριξε όλο το βάρος του στην αντιπολιτευτική προσπάθεια; Θα διδαχθεί πολλά για το τί πρέπει να κάνει και τί όχι...
VETO 300: ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΝΤΟΡΑΣ -ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ‏

Δεν υπάρχουν σχόλια :