Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Προκαλεί το χρυσοπληρωμένο δίδυμο της ΕΡΤ.!

Πάλι βρήκαν με κάτι να γκρινιάξουν προκειμένου να βγάλουν εαυτούς «λάδι» οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου.
Στην πρωινή τους εκπομπή απάντησαν για τα υπέρογκα ποσά που τους καταλογίζονται ως μισθός σύμφωνα με δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα.
Όπως είπαν αρνήθηκαν το 2005 να γίνουν μόνιμοι στην ΕΡΤ παρά τη δυνατότητα που είχαν μιας και είναι στην κρατική τηλεόραση από 2001.
Και ως σύγχρονοι ήρωες αναφώνησαν:
«Ούτε είμαστε υπάλληλοι της ΕΡΤ, ούτε θέλουμε να γίνουμε μόνιμοι ενώ θα μπορούσαμε. Ξέρετε πολλούς Έλληνες να το κάνουν αυτό; Πείτε μας άλλον έναν».
Καλά. Παρά λίγο να σας πιστέψουμε…
 
Και επειδή πολύ στην απολογία το έριξαν κατόπιν ήρθε και η αντεπίθεση λέγοντας προκλητικά «Βρείτε μας επίσης άλλον έναν από αυτούς που μιλούν και μπορεί να αποδείξει πως .... αυτά που παίρνει τα φέρνει διπλά και τρίδιπλα».
Μα κύριοι, με τι τα φέρνετε στην ΕΡΤ;
Επειδή αυτά τα ταπεινά τηλεοπτικά βλέπε AGB δε σας αγγίζουν, μιας και έχετε στόχο μόνο την ενημέρωση, να σας ενημερώσουμε λοιπόν κι εμείς.
Ξεκινάτε την εκπομπή σας με 40% γιατί αρχίζετε μισή ώρα πριν από όλα τα υπόλοιπα πρωινά ενημέρωσης και καταλήγετε με 10-15% (καλά στα νεανικά δεν κάνουμε λόγο) και αυτό το τελικό ποσοστό είναι τόσο ανεβασμένο λόγω της αρχικής σας τηλεθέασης η οποία φυσικά συμψηφίζεται…
Πληρώνονται από τον ελληνικό λαό και χρησιμοποιούν το βήμα της τηλεόρασης για να μας πείσουν πως «σνομπάρουν» και τη μονιμότητα της θέσης τους!
Και η διοίκηση τα ακούει όλα αυτά με σταυρωμένα χέρια αντί να τους δείξει πώς είναι να μην έχεις ούτε κάτι μόνιμο αλλά ούτε και κάτι επί συμβάσει…
stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια :