Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Άμα ήταν ....το βιολί πουλί θα το 'παιζαν όλοι.

Συνεχίζονται με προκλητικό τρόπο οι επιθέσεις της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στις τσέπες αλλά κυρίως στην στοιχειώδη ευφυΐα του Ελληνικού λαού μετά και τη χθεσινή τροπολογία για την κατάργηση του αφορολόγητου σε γονικές παροχές και δωρεές.

Νομοσχέδια και τροπολογίες που περνάνε με αυτό το τρόπο μας φέρνουν στο νου άλλες εποχές και άλλες Κυβερνήσεις που δεν θέλουμε ούτε καν να θυμόμαστε.

Η αύξηση σε τσιγάρα και ποτά αποτελεί τη μέγιστη κουτοπονηριά και ανικανότητα εφαρμογής στοιχειώδους δίκαιης εισπρακτικής φορολογικής πολιτικής.

Μήπως όταν έλεγαν ότι "λεφτά υπάρχουν" εννοούσαν τα λεφτά του Ελληνικού λαού που με τόσο κόπο καταφέρνει και κερδίζει με την τίμια εργασία του και το καθημερινό του μόχθο;

Πέφτουν οι Ευρωπαϊκές φάπες εξ αιτίας της ανικανότητας, της ανευθυνότητας, της τεμπελιάς και της ανυπαρξίας των... "εκλεκτών" και όπως γίνεται δεκαετίες τώρα,θα πληρώσει πάλι ο λαός.

Ένας λαός που δε ξυπνάει με τίποτε.Η "ασθένεια" να ψηφίζει ότι του σερβίρουν τα συμφέροντα είναι χρόνια, υποτροπιάζουσα και καθώς φαίνεται ανίατη.
Πριν 3 μήνες ψήφισε με 43% το ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Πρωθυπουργό.
Που να ήξερε ότι...

Με Γιώργο Πρωθυπουργό και τα κολλητάρια του Υπουργούς ΟΧΙ κράτος δε θα προκόψει αλλά ούτε συνοικιακό ψιλικατζίδικο.

ΑΜΑ ΗΤΑΝ ......ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΠΟΥΛΙ ΘΑ ΤΟ 'ΠΑΙΖΑΝ ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :