Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Το τέλος της «Αγίας Οικογενείας» και το «Δάκρυ του Εθνάρχη» !

Μετά και τον τελευταίο ύπουλο ρόλο που διαδραμάτισε η οικογένεια Καραμανλή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, έρχεται μια επιστολή «βόμβα» που δημοσιεύεται σήμερα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και βάζει την ταφόπλακα στον πολιτικό τάφο της αγίας οικογένειας.
Η οικογένεια που με πρωτεργάτη τον γέρο Καραμανλή άφησε το μεταπολιτευτικό σύστημα να διώκει οτιδήποτε και οποιονδήποτε ανήκε στο δεξιό φάσμα του πολιτικού στίβου, μόνο και μόνο επειδή αυτό βόλευε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως προς το να αποποιηθεί τις ακροδεξιές και φιλοβασιλικές του τάσεις την εποχή της αστυνομοκρατούσας ΕΡΕ.
Σήμερα πλέον καταλήγει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά από έναν θάνατο αργό. Έναν θάνατο αργό, ο οποίος άρχισε με την τοποθέτηση του «μικρού» Καραμανλή στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ένα παιδί από τη Θεσσαλονίκη, με μόνα του ιδανικά τα πιτόγυρα και τις μπουγάτσες της πόλης, το PlayStation και το χαβαλέ. Ένα παιδί που πολύ απλά ήταν πολύ λίγο και μικρό για να ηγηθεί μιας μεγάλης παράταξης και αυτό απεδείχθη από τα γεγονότα. Ένα παιδί που οδήγησε την υποχθόνια και υπόγεια πορεία της οικογενείας του στο δραματικό τέλος μετά την .... εξευτελιστική ήττα στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Η ευχαριστήρια επιστολή προς τον κο Χριστοφοράκο, αποτελεί απλά την ταφόπλακα. Τον λάκο τον είχε σκάψε μόνος του προ πολλού. Παραμύθιαζε όλο τον κόσμο ότι δεν είχαν σχέση τα ταμεία του κόμματος με την Siemens και τώρα δεν έχει που να κρυφτεί. Η «Ελευθεροτυπία» τον σφουγγάρισε πάνω που ετοίμαζε την επιστροφή του με ένα πολιτικό γραφείο 200τμ πλήρως επανδρωμένο προκειμένου να δουλέψει για την μεγάλη στιγμή της ανάληψης της Προεδρίας της Δημοκρατίας! Όνειρο ήταν και πάει. Τώρα, όχι μόνο σενάρια περί Προεδρίας δεν υπάρχουν, αλλά θα ψάχνει τρόπους να σωθεί από την Διακαιοσύνη αφού η κλήση του στην εξεταστική επιτροπή για την Siemens είναι πλέον βέβαιη και ένας θεός ξέρει που θα οδηγηθούν οι τύχες του αν η εξεταστική επιτροπή στείλει το θέμα στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο.

Η οικογένεια του Εθνάρχη(???!!!), του ανθρώπου που γέμισε την Ελλάδα με τσιμέντο και πολεοδόμησε θάλασσες και δάση μόνο και μόνο για να γεμίσει την χώρα με κακαίσθητες πολυκατοικίες που οδηγήσαν στην ερημοποίηση της υπαίθρου, του ανθρώπου των ιδεολογικών μεταλάξεων, του ανθρώπου που κυβέρνησε με αστυνομοκρατία για να το παίξει πατέρας της δημοκρατίας το 1974, της Φρειδερίκιου προδοσίας, και του μεγάλου παραμυθιάσματος με το ΝΑΤΟ στο οποίο ισχυριζόταν ότι μας είχε βάλει ενώ πιο πριν ο ίδιος μας είχε βγάλει με πρόσχημα το θέμα της Κύπρου, σήμερα λοιπόν...αν ο Εθνάρχης βλέπει από κάπου, τότε σίγουρα θα κλαίει. Αυτό κύριοι είναι το πραγματικό «δάκρυ του «Εθνάρχη»! Το μόνο αληθινό!

Ο Αχιλλέας Καραμανλής εντωματαξύ, τα έχει βάψει μαύρα. Η μοναδική του έγνοια εδώ και μια ζωή ήταν τι θα απογίνει η αγία οικογένεια των Καραμανλαίων. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ στην ζωή του με τίποτα άλλο παρά μόνο με τις τύχες της οικογένειας. Τώρα μάλιστα ετοίμαζε την επιστροφή του «μικρού», αλλά τα πράγματα πήγαν ανάποδα. Πολύ ανάποδα. Από Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τώρα κατάδικος! Το επόμενο σχέδιο για την οικογένεια Καραμανλή θα είναι σχέδιο απόδρασης είτε από την Ελλάδα, είτε από καμιά φυλακή. Καλή τύχη, να μας γράφετε, αλλά πάνω από όλα...αφήστε την Ελλάδα στην ησυχία της!

Δεν υπάρχουν σχόλια :