Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Κομματικό πάρτι κουμπάρων στο υπουργείο του Γερουλάνου

Σε θέσεις- κλειδιά φέρεται να διορίσθηκαν στο υπουργείο Πολιτισμού στις 30 Δεκεμβρίου 2009 «ημέτεροι» και συγγενείς.
Πέντε νέοι αρχιφύλακες που διορίστηκαν το Δεκέμβριο συμπτωματικάσχετίζονται συγγενικά και εξ αγχιστείας με γνωστό συνδικαλιστή του υπουργείου, το γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού κ. Γιάννη Δημακάκο, ο οποίος πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και στην ΠΑΣΚΕ.

Στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης διορίστηκε αρχιφύλακας ο αδελφός του Γεώργιος, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ο κουμπάρος του Ελευθέριος Κεκάκος, στους χώρους της Αρχαίας Αγοράς-Στοάς Αττάλου-Ρωμαϊκής Αγοράς ορίστηκαν ......
αναπληρωτές αρχιφύλακες ένας άλλος κουμπάρος του συνδικαλιστή, ο κ. Λάζαρος Κακίρης και η νύφη του κ. Σταματία Βασιλακοπούλου, ενώ ο επίσης κουμπάρος του κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου ορίστηκε αρχιφύλακας στο Κέντρο Μελετών Ακρόπολης.
Οι θέσεις των αρχιφυλάκων θεωρούνται κομβικές για τις προσλήψεις συμβασιούχων, καθώς πολλοί αρχιφύλακες συμμετείχαν στις τριμελείς επιτροπές που επελέγησαν τα πρόσωπα των οποίων αναγκάσθηκε να ανακαλέσει τον διορισμό ο Π. Γερουλάνος, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».


royfianos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια :