Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ξευτίλα στη ΓΑΔΑ. Τσιμουδιά ο Χρυσοχοΐδης


Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ ήταν λαλίστατος μέχρι πρότινος και με το παραμικρό που συνέβαινε έξω από τη ΓΑΔΑ  ζητούσε παραιτήσεις υπουργών και ολόκληρης της προηγούμενης κυβέρνησης.
Τώρα αποδεικνύεται και αυτός όχι μια από τα ίδια αλλά χειρότερος. Ξέφραγο αμπέλι τελείως η αστυνομία.
Ολόκληρο αυτοκίνητο που ήταν κατασχεμένο έκλεψαν έξω από την ΓΑΔΑ και κανένας δεν ζητά την παραίτησή του! Κλοπή πρωτοφανής. Μπροστά στα μάτια αδιάφορων αστυνομικών και κάτω από τη μύτη ολόκληρης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Οι κλέφτες (ένα ζευγάρι) εμφανίστηκε το πρωί στην οδό Προύσσης (όπου σταθμεύουν οι αστυνομικοί τα κατασχεμένα οχήματα), μπήκαν ανενόχλητοι με δικά τους κλειδιά στο αυτοκίνητο μάρκας BMV που έχει κατασχεθεί για ναρκωτικά και εξαφανίστηκαν.
Οι αδιάφοροι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κλοπή αρκετή ώρα αργότερα. Οι τρεις ειδικοί φρουροί και ο αστυφύλακας, που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη των αυτοκινήτων,  τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Αλλά αυτή δεν είναι λύση. Σιγά σιγά θα τεθεί σε διαθεσιμότητα η μισή αστυνομία. Άρα το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην ατιμωρησία των αστυνομικών αλλά στην εκπαίδευση και την καλλιέργεια επαγγελματικής υπευθυνότητας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :