Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Την πάτησε και στο αγροτικό η κυβέρνηση

Όλα τα είχε η μαργιορή ο φερετζές του αγροτικού της έλλειπε! Παταγώδης η αποτυχόα της κυβέρνησης και στον αγροτικό τομέα. Λίγους μήνες πριν κατήγγειλε ως αντιπολίτευση τα 500 εκατομμύρια του Χατζηδάκη ως ψίχουλα. Υπερασπίζονταν το δικαίωμα των αγροτών να απαιτούν και να διαδηλώνουν κατά της αποτυχημένης κυβέρνησης και γενικώς έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες πολλών μποφόρ. Τώρα θερίζει .. ανυποχώρητους αγρότες, κλειστούς δρόμους, αμετακίνητους αγρότες στον Προμαχώνα, κλειστά λιμάνια και τις συνήθεις απαιτήσεις και απειλές για περεταίρω αποκλεισμούς που θα φτάσουν μέχρι το Ζάππειο. Τα ήθελε όμως ο κώλος τους. Είναι μάταιο να κρύβονται πίσω από γενικόλογες και αόριστες εξαγγελίες. Καλά να πάθουν!

Το κλου των κλειστών δρόμων ήταν φυσικά η απροσδόκητη επίσκεψη στα μπλόκα του Βούλγαρου πρωθυπουργού . Ακολουθεί το video με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για τη συνάντηση των αγροτών με το Βούλγαρο Πρωθυπουργό.


“Την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός εχθές στη Βουλή μιλούσε για τους αγρότες του Κολωνακίου και τη μεσογειακή διατροφή, ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός συνδιαλέγετο με τους αγρότες του Προμαχώνα για να ανοίξει η δίοδος. Είναι λυπηρό, είναι ντροπή για την Ελλάδα, είναι ντροπή για την Ελληνική κυβέρνηση.”

Δεν υπάρχουν σχόλια :