Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Μην ξεχνιόμαστε! Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες στις δίκες της 17Ν και του ΕΛΑ ...

Σοβαρά ερωτήματα γεννώνται , λίγες εβδομάδες προ των εκλογών , για τις σχέσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τις σκοτεινές διαδρομές της τρομοκρατίας στην Ελλάδα.
Δεν είναι μόνο οι νομικοί που προέρχονται από το ...


συγκεκριμένο κόμμα και κατά καιρούς έχουν υπερασπιστεί καταδικασθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά και στελέχη του που κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στις δίκες της 17Ν και του ΕΛΑ κατά την διετία 2003 – 2005.
Κυριότεροι αυτών είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος , μέλος της συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε κρατηθεί και ανακριθεί επί τέσσερις ώρες προ εννέα ετών σε αμερικάνικο αεροδρόμιο επειδή ήταν συμφοιτητής και φίλος του εγκέφαλου της 17Ν Αλέκου Γιωτόπουλου. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2003 ο Αγγελόπουλος κατέθεσε υπέρ του Γιωτόπουλου αναφέροντας ότι ήταν βέβαιος για την αθωότητά του.
Περαιτέρω ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος είχε καταθέσει στην ίδια δίκη υπέρ του αθωωθέντος τελικώς Γιάννη Σερίφη για τον οποίο είχαν καταθέσει και άλλα ενεργά μέλη σήμερα του κόμματος Τσίπρα , όπως ο γιατρός Νίκος Μανιός και ο Παναγιώτης Λάμπρου οι οποίοι μάλιστα υπερασπίστηκαν τον Σερίφη και στη δίκη του ΕΛΑ.
Ο Μανιός για τους γνωρίζοντες τα μεταπολιτευτικά μονοπάτια του τρόμου ήταν επί 26 χρόνια ένας από τους ελάχιστους «συνήθεις υπόπτους» και συχνά – πυκνά καλούνταν σε «φιλικές συζητήσεις» στην Ασφάλεια και αργότερα στην Αντιτρομοκρατική.

Δ. Γιαννακόπουλος

Σημείωση : Δημοσιεύουμε το άρθρο όχι για πλήξουμε το ΣΥΡΙΖΑ , όχι γιατί έχουμε να σας προτείνουμε τι άλλο θα πρέπει να ψηφίσετε, αλλά μόνο και μόνο για να μην ξεχνάμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χρόνια μέσα στη βουλή και ότι υπάρχουν πολλά ατοπήματα και φήμες κατά καιρούς τα οποία τείνουμε να ξεχάσουμε και να δείξουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα.

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνανε οι Συριζαίοι και σκότωσαν τον Μπακογιάννη. Έτσι κόπηκε ο αέρας του βρώμικου 89 - Μητσοτακέϊκου.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η 17 Νοέμβρη και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι αγωνιστές της 17 Νοέμβρη δεν είναι εγκληματίες όπως θέλει να μας πείσει η κ. Μητσοτάκη, αλλά πολιτικοί κρατούμενοι. Είτε το θέλει, είτε όχι το Μητσοτακέϊκο ...

Ανώνυμος είπε...

17 Νοέμβρη και ΣΥΡΙΖΑ για πάντα στην καρδιά μας. Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας.

Ανώνυμος είπε...

παιδια προσεξτε μην σκισετε κανα καλτσον......