Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γλύφει τους "αδελφούς" δημοσίους υπαλλήλους.

Τον παλιό κακό εαυτό του θυμήθηκε ο Μπένι. Επιμένει στο βαθύ ΠΑΣΟΚ με τους εκατοντάδες χιλιάδες διορισμένους και βολεμένους, οι οποίοι εσχάτως δεν ψηφίζουν το μητρικό κόμμα αλλά το περαστικό ΣΥΡΙΖΑ. 
Επειδή τρόμαξαν από την ...


τελευταία διετία, οι δημόσιοι υπάλληλοι αποφάσισαν να δαγκώσουν το χέρι που τους τάιζε, μια και έχουν μάθει να θέλουν πάντα περισσότερα και φυσικά δεν θέλουν με τίποτα να συμμετάσχουν στην λογική της αποπληρωμής των δανείων ή των περικοπών.
Έτσι στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν σήμερα να γλύψουν τους διορισμένους και βολεμένους μπας και κάποιοι από αυτούς συγκινηθούν και επαναπατρισθούν στην "πανελλήνια" κοιτίδα τους.
Ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ γλύφει τους δημόσιους υπαλλήλους και υπενθυμίζει χωρίς κανέναν ενδοιασμό τους " στενούς, ιστορικούς, αδελφικούς δεσμούς με τον δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο". Υπεραμύνεται της "αξιοσύνης και της αίσθησης καθήκοντος της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοσίων υπαλλήλων" ... ! ... οι οποίοι έχουν "πλήρη συνείδηση του γεγονότος ότι είναι λειτουργοί της Πολιτείας και υπηρέτες του δημόσιου συμφέροντος" ...!
Και το κερασάκι στην τούρτα η διαβεβαίωση ότι "Δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, γιατί δεν έχουμε ανάγκη από απολύσεις. Έχουμε ανάγκη από ένα μικρότερο, εξυπνότερο και καλά στοχευμένο κράτος, έχουμε ανάγκη από μία φιλοαναπτυξιακή και φιλολαϊκή Δημόσια Διοίκηση" ....!
Όλα αυτά σημαίνουν ότι το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε για λόγους προεκλογικούς τον παλιό κακό του εαυτό και φυσικά η κοινωνία θα συνεχίσει να υπηρετεί τους δημόσιους υπαλλήλους και απολύσεις θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο στον ιδιωτικό τομέα ...!

2 σχόλια :

Unknown είπε...

Το ΠΑΣΟΚ έχει στενούς, ιστορικούς, αδελφικούς δεσμούς με τον δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο. Είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω την αξιοσύνη και την αίσθηση καθήκοντος της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοσίων υπαλλήλων. Οι εξαιρέσεις είναι λίγες και μπορούν εύκολα να εντοπιστούν.

Ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος έχει πλήρη συνείδηση του γεγονότος ότι είναι λειτουργός της Πολιτείας, είναι υπηρέτης του δημόσιου συμφέροντος, είναι στη διάθεση του πολίτη και στη διάθεση της ανάπτυξης και των αναγκών της κοινωνίας. Από την άλλη, είναι ο ίδιος εργαζόμενος, φορολογούμενος, πολίτης με ανάγκες. Είναι ένας άνθρωπος που δοκιμάζεται από την κρίση. Και μπορούμε να βρούμε την ισορροπία και την τομή.

Δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, γιατί δεν έχουμε ανάγκη από απολύσεις. Έχουμε ανάγκη από ένα μικρότερο, εξυπνότερο και καλά στοχευμένο κράτος, έχουμε ανάγκη από μία φιλοαναπτυξιακή και φιλολαϊκή Δημόσια Διοίκηση.

Unknown είπε...

Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/5d8a0012-3e7f-4759-bbf8-3cdf99ae4388