Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μέχρι τις εκλογές ο Βερναρδάκης (Public Issue) και ο Αλαφούζος θα έχουν κάμει τον Μάνο πρωθυπουργό!

Με τη φόρα που έχουν πάρει ο Βερναρδάκης (VPRC), ο Μαυρής (Public Issue) και ο Αλαφούζος (βεβαίως βεβαίως), μέχρι τις εκλογές θα έχουν βγάλει τον Μάνο … πρωθυπουργό. 
Στις δημοσκοπήσεις φυσικά, γιατί έτσι λειτουργούν οι ...


υπόγειες συμφωνίες με τον Σαμαρά. 
Ο οποίος σημειωτέον δεν θέλει να δει με τίποτα τη Ντόρα στη Βουλή, λόγω προσωπικής εμπάθειας. Δυστυχώς κάπως έτσι αντιμετωπίζει τα πολιτικά δρώμενα ο Αντώνης Σαμαράς και το Πατριωτικό Επιτελείο του! Με συναισθηματικά (!) κριτήρια και προσωπικό μίσος! Στοιχεία που οδηγούν πάντοτε σε καταστροφικές επιλογές. 
Οπότε προτιμά ο Σαμαράς να δει τον Μάνο να μπαίνει στη Βουλή, τουλάχιστον δημοσκοπικά και να αφήνει πίσω τη Ντόρα. Μέχρι και υπουργείο οικονομικών έταξε ο Σαμαράς του Μάνου για να βγάλει τη Ντόρα από το παιχνίδι
Κακό του κεφαλιού τους φυσικά γιατί έτσι έκαναν και στις Περιφερειακές, όπου η ALCO έδινε 5% στον συνδυασμό της Ντόρας (Γιαννουλάκης) και η Metron Analysis έδινε 5,3%, οροφή! Δέκατο παραπάνω! 
Η δε GPO τη νύχτα των Περιφερειακών της έδινε 8% και κατά τη διάρκεια της νύχτας προέβλεπαν 11%. 
Τελικά την ήπιαν και πήρε 18%, αφήνοντας άφωνους (υποτίθεται) τους «επιστήμονες» δημοσκόπους και να τους μένουν στα χέρια οι ψεύτικες τηλεφωνικές έρευνες … που μάλλον δεν έγιναν ποτέ ή έγιναν και εξέδωσαν πααραποιημένα στοιχεία! Ως συνήθως! 
Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τώρα! Ειδικά με το Μάνο παίζει ο Αλαφούζος ένα παιχνίδι παραπάνω. Καθείς κι’ ο πόνος του …!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται ο Μανος που πριν ενα μηνα δεν φαινόταν πουθενά ξαφνικά να εμφανίζεται ως "σωτήρας" και μάλιστα την ωρα που οι περισσότερου μεταρρυθμιστές τον αφήνουν και έρχονται με τη Ντορα, γιατι ξέρουν οτι στη ΔΗ.ΣΥ υπάρχει ενας σταθερός λόγος και προοπτική ενω στον Μανο υπάρχει ένας καιροσκοπισμός και πολιτικά ανταλλάγματα με τα 2 μεγάλα κόμματα??

Οι νταβατζηδες παίζουν τα ρέστα τους πριν τις εκλογές αλλά οι πολίτες δεν ξεχνούν πως έριξαν τον Μητσοτακη και θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει.

Οσο για τον Μανο δείχνει οτι είναι για αλλη μια φόρα ασυνεπής όταν προσκυνάει εκει που για πολλά χρόνια έβριζε... Καιροσκόπος και πάλι καιροσκόπος...