Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Πολύ δυνατή η Δημοκρατική Συμμαχία στο Ηράκλειο

Με πολύ δυνατά ονόματα και στελέχη κατεβαίνει η Δημοκρατική Συμμαχία στο Ηράκλειο της Κρήτης. 
Με ψηφοδέλτιο που περιέχει και νέους Ηρακλειώτες με ...


έντονη δράση στην αυτοδιοίκηση και στις τοπικές δραστηριότητες και καταξιωμένους επιστήμονες μεγάλης αναγνωρισιμότητας ή γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. 
  1. Ντόρα Μπακογιάννη
  2. Αυγενάκης Λευτέρης: Βουλευτής από το 2007, με έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Συγκαταλέγεται μάλιστα στους πιο δραστήριους Βουλευτές του Κοινοβουλίου. Γραμματέας Οργανωτικού και Τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
  3. Κτιστάκη Ελένη: Ελεύθερη Επαγγελματίας. Αρθρογράφος σε πλήθος έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων.
  4. Νικολακάκης Βαγγέλης: Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», με ειδικότητα στο οικονομικό και περιφερειακό ρεπορτάζ. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παν. Αθηνών.
  5. Παπαδάκης Ανδρέας: Μουσικολόγος – Συνθέτης. Ιδρυτικό μέλος και μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Συμμαχίας Νέων της ΔΗ.ΣΥ. Μέλος της Επιτροπής Νεολαίας της Παγκρητίου Ενώσεως.
  6. Σκαντζάκη Φωτεινή: Λογίστρια – Ελεύθερη Επαγγελματίας. Στέλεχος της Νεολαίας ΔΗ.ΣΥ., ενώ ήταν και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις εκλογές του 2010.
  7. Σπανάκης Αλέξανδρος: Ιατρός. Ειδικεύεται στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία. Με καταγωγή από το Λασίθι. Θεωρείται από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες, από αυτές που κάνουν την ανατροπή. Ο Αλέξανδρος Σπανάκης κατάγεται από οικογένεια γιατρών  και είναι ο γιός του Δημήτρη Σπανάκη, ο οποίος εκλέγονταν για πάρα πολλά χρόνια πρώτος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές στο Ηράκλειο. 
  8. Στριλιγκάς Ζαχαρίας: Επιχειρηματίας. Με καταγωγή από την επαρχία Μυλοποτάμου, σήμερα ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Γάζι.
  9. Στυλιανάκης Γιώργος: Χημικός Μηχανικός – Μελετητής – Ελεύθερος Επαγγελματίας. Δραστηριοποιείται στην οργάνωση επιχειρήσεων και στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
  10. Φραγκιαδάκης Βαρδής: Ο «Βενιαμίν» του ψηφοδελτίου είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστήμιου και συγκεκριμένα του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, με σημαντικό αριθμό ερευνητικών εργασιών. Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Χερσονήσου και Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου. Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Τεκμηρίωσης Συλλογών σε Μουσείο της περιοχής του.
Γίνονται συζητήσεις επίσης με ένα ακόμη άτομο που θα συζητηθεί! Η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια της Συμμαχίας θα προκαλέσει πάταγο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :