Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Η Ντόρα ενεργοποιεί τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο

Μετά την προσχώρηση στη Δημοκρατική Συμμαχία των δύο πρώην Προέδρων της Φιλελεύθερης Συμμαχίας τον Φώτη Περλικό και τον Γιώργο Σαριγιαννίδη, καθώς και τον διευθυντή του ...


Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών Δημήτρη Σκάλκο, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει βάλει σκοπό να ενεργοποιήσει στα κομματικά δρώμενα τον Πρόεδρο του «Forum Για Την Ελλάδα» Ανδρέα Ανδριανόπουλο. 
Έναν χαρισματικό ηγέτη του φιλελεύθερου ρεύματος, σταθερό στις απόψεις του και κατεξοχήν εκφραστή του χώρου. 
Εάν ο Ανδριανόπουλος πειστεί να συμμετάσχει ενεργότερα στις εκλογές και η Δημοκρατική Συμμαχία κερδίζει αλλά και ο φιλελευθερισμός του κινήματος ενισχύεται.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά η ΔΗ.ΣΥ είναι το μόνο φιλελεύθερο κόμμα στην Ελλάδα. Δείτε πως μας πολεμούν οι κρατικοδίαιτοι και οι συντεχνίες και θα καταλάβετε.

Νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν πάλι το λαό με τους νταβατζήδες των ΜΜ"Ε" και τους δημοσκόπους τους, αλλά ο λαός ξύπνησε και θα τους δώσει το μάθημα που τους αξίζει.

Επίσης χαίρομαι που βλέπω στη Δημοκρατική Συμμαχία ανθρώπους όπως τον Φώτη Περλικό, τον Γιώργο Σαριγιαννίδη και τον Δημήτρη Σκάλκο των οποίων εκτιμώ τον πολιτικό λόγο για πολλά χρόνια και έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στη διάδοση του φιλελευθερισμού στην Ελλάδα κόντρα στους κινδυνολόγους της αριστεράς και τους συνομοσιολόγους της δεξιάς.

Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!