Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Έκανα λάθος που ψήφισα Σαμαρά! Mea Culpa!!

Οφείλω να ομολογήσω, ότι στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, απόφάσισα να επιστρέψω (είχα αποχωρίσει, όλη την περίοδο Κ. Καραμανλή) και να ψηφίσω για νέο αρχηγό. 
Ίσως επιρεασμένος από ...


κάποιες κινήσεις, που θυμίζαν παράδοση δακτυλιδιού, ψήφισα Σαμαρά, ίσως γιατί μετά από τόσα χρόνια είχα ξεχάσει όλη την συμπεριφορά του προς στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον αγώνα του για την πτώση της! 
Έκανα λάθος στην επιλογή μου!! Γιατί ψήφισα έναν πολιτικό που φάνηκε πως μοναδικός του σκοπός ήταν η πρωθυπουργία της χώρας, έστω και κατεστραμμένης!
Ο Σαμαράς έδιωξε, την Ντόρα, επειδή εκείνη ήταν σταθερή στα πιστεύω της και φυσικά υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας μας και της παραμονής μας στο ευρώ, όταν αυτός, γύριζε και έκανε τον αντιμνημονιακό, ξεσηκώνοντας όλη την ευρώπη εναντίον του και μετά αναγκάστηκε να ψηφισεί υπέρ του μνημονίου, κάνοντας μια θεαματική κωλοτούμπα, γιατί είχαμε φτάσει πια στο χείλος του γκρεμού! 
Δεν έπρεπε, λοιπόν τώρα, ο κ. Σαμαράς να της ζητήσει συγνώμη και να την παρακαλέσει να γυρίσει πίσω, στη Νέα Δημοκρατία; 
Άδικο, έχει η Ντόρα, που ζητάει μικρότερο και αδιάφθορο κράτος; Δεν θα το έλεγα, μάλλον εγώ είχα λάθος, όταν ψήφισα Σαμαρά, για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας!! 
Mea Culpa!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :