Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι αν βγάλει 6% ο Καμμένος, θα τερματίσουν πρώτοι _

Με μεγάλη αισιοδοξία βλέπουν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίθετα πανικός έχει πέσει στη Νέα Δημοκρατία. Από την αυτοδυναμία που θεωρούσαν ως δεδομένη κινδυνεύουν να ...


τερματίσουν δεύτεροι και καταϊδρωμένοι!
Θεωρούν ότι η πολυδιάσπαση της ΝΔ, της δημιουργεί πρόβλημα ταυτότητας, κάτι που μόνο θετικό είναι για το ΠΑΣΟΚ! Πριν δύο χρόνια η ΝΔ ήταν πολυτασική και μπορούσε να παρουσιαστεί ως «φιλελεύθερη παράταξη» με συνοδοιπόρο την Λαϊκή Δεξιά.
Σήμερα ο Σαμαράς έχει αναποδογυρίσει την σύσταση της ΝΔ και έχει παραδώσει το κόμμα στα αιμοβόρα νύχια της Λαϊκής Δεξιάς, ενώ οι (δήθεν) φιλελεύθεροι απλά υπακούνε έντρομοι στην πολιτική που καθορίζουν ακροδεξιά σταγονίδια, που είναι αλεξιπτωτιστές στο κόμμα.
Ο Σαμαράς έχει επαναφέρει στη ΝΔ τον χαρακτήρα της «επάρατης δεξιάς», που μόνο δυσάρεστες μνήμες προκαλεί στον ελληνικό λαό.
Με αποτέλεσμα η ΝΔ να έχει διαλυθεί για πρώτη φορά σε 4 κομμάτια: ΛΑΟΣ , ΑΝΕΛ, ΔΗΣΥ, ΔΡΑΣΗ και για πρώτη φορά στην ιστορία της, χάνει ψήφους προς την ναζιστική Χρυσή Αυγή (που άραγε κρύβονταν αυτοί οι νεοναζιστές μέσα στη ΝΔ;). Όλα αυτά είναι κατόρθωμα του Σαμαρά. Είναι να μην γελάνε και τα μουστάκια τους στην Ιπποκράτους;
Θεωρούν μάλιστα ότι αν το κόμμα του Καμμένου κερδίσει άνω του 6% ή όλα μαζί τα δεξιά, κεντροδεξιά και φιλελεύθερα κόμματα αποσπάσουν ένα ποσοστό άνω του 15% (πάρα πολύ πιθανό να το ξεπεράσουν!) τότε το ΠΑΣΟΚ τερματίζει πρώτο με μικρή βέβαια διαφορά.

STUPID MISTAKE - Darren Hayes

Δεν υπάρχουν σχόλια :