Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΚΚΕ:"Εκλογικός αποπροσανατολισμός η σύλληψη Τσοχατζόπουλου"

Εκλογικό αποπροσανατολισμό χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου τονίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να παγιδευτούν από τις ...


διακηρύξεις και τις κοκορομαχίες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και άλλων κομμάτων με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου ότι έχουν πρόθεση να βάλουν τέλος στα νοσηρά φαινόμενα και στα σκάνδαλα τιμωρώντας τους υπεύθυνους».
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Περισσό αναφέρεται: «Το ΚΚΕ έχει έγκαιρα προειδοποιήσει το λαό ότι οι μηχανισμοί και τα κόμματα του συστήματος δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κλείσουν στη φυλακή ένα ή και άλλα πολιτικά πρόσωπα, προκειμένου να αθωώσουν το καπιταλιστικό σύστημα και τη βάρβαρη πολιτική τους, που φέρνει φτώχεια και δυστυχία στο λαό και είναι γερασμένο και σάπιο ως το μεδούλι.
»Κάθαρση μπορεί να κάνει μόνο ο λαός όταν με τη δική του εξουσία αποδεσμεύσει τη χώρα από την ΕΕ και κάνει δική του, κοινωνική ιδιοκτησία, όλους τους επιχειρηματικούς ομίλους, που ληστεύουν το λαό, γεννούν τις μίζες, τη σήψη και τον παρασιτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :