Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ο Σαμαράς φοβάται το debate

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Σαμαράς φοβάται τις απευθείας αντιπαραθέσεις. Εάν δεν έχει καλά προετοιμαστεί δεν δίνει ούτε συνέντευξη! Σχολή Γιωργάκη και αυτός!
Τον είχαμε δει και στις ...


εσωκομματικές εκλογές όταν αρνήθηκε την πρόσκληση της Ντόρας Μπακογιάννη για ένα debate! Δεν μπορεί ο Αντώνης, που βρίσκεται τόσο ψηλά, ως αγαπημένο παιδί του Αβέρωφ, να χάνει το χρόνο του σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις!
Γιατί άραγε φοβάται τόσο πολύ ένα debate Ο αντώ νης; Τα έχει βάλει με τους Ευρωπαίους ηγέτες και τυος έδωσε να καταλάβουν, τα έχει βάλει με την διαπλοκή και του έμεινε η διαφθορά, στην οποία θα ρίξει ένα χτύποημα από κάτω και θα την τελειώσει! Γιατί φοβάται τον ζωντανό διάλογο και επιμένει στους παθιασμένους μονολόγους, μπροστά σε φανατικούς οπαδούς, κυρίως πολανίτικης προελεύσεως; Και οι δικαιολογίες κάθε φορά προσχηματικές! Θυμάστε τι έλεγε τότε στη Ντόρα που ζητούσε debate; «Ακούω και κάποιους να θέλουν debate. Καλά, τι θέλουν; Δεν ακούν τη φωνή της βάσης; Δεν θα επιτρέψω να γίνουν τα εσωτερικά μας τηλεοπτικό θέαμα, όπου εμείς θα τσακωνόμαστε και θα χαίρονται μόνο οι αντίπαλοί μας»…
Γελοίες δικαιολογίες για να αποφύγει τον δημοκρατικό διάλογο που είναι ο κορμός της δημοκρατίας!
Ο Σαμαράς προτιμά να χτυπιέται σαν δαιμονισμένος μπροστά σε φανατικό κοινό και να απαγγέλει μονολόγους. Προτιμά πάντα τα εύκολα και την δημαγωγία. Στα δύσκολα πάντα παραιτείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :