Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Όταν ο Σαμαράς δεν μετάνιωνε που στήριζε … ΠΑΣΟΚ. Τόσο Νεοδημοκράτης ήταν!

Επειδή σήμερα εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Σαμαράς στην παράσταση «Ζάππειο 3», ως βέρος Νεοδημοκράτης, καλό είναι να θυμόμαστε τι έχει κάνει στο παρελθόν! 
Όχι μόνο με την προδοσία του, όταν ...


έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει το 1999 ο Σαμαράς, για την στήριξη που παρείχε στο ΠΑΣΟΚ στην εκλογή Προέδρου: "Αν ρίχναμε τότε την κυβέρνηση Παπανδρέου, ασφαλώς και θα βγαίναμε πολιτικά ωφελημένοι. Όμως θα έχανε η Ελλάδα. Γιατί τότε θα ήταν αδύνατη η εκλογή του κ. Στεφανόπουλου στην προεδρία και ο πρόεδρος που θα εκλεγόταν δεν θα ήταν ο εκλεκτός του λαού, αλλά ο εκλεκτός κάποιων κομματικών παρασκηνίων".

Έτσι στήριξε την κυβέρνηση Σημίτη, όπως έκανε αμέτρητες φορές μέχρι τότε. Σε όλες τις κρίσιμες στιγμές στήριζε τις επιλογές της οικονομικής διαπλοκής. Ο Σαμαράς εμφανίζεται διαχρονικά ως χρήσιμο πιόνι της διαπλοκής και του ΠΑΣΟΚ. Τότε η διαπλοκή στήριζε συνολικά και με πάθος ΠΑΣΟΚ! Και ο Σαμαράς ως συνήθως ήταν το απαραίτητο δεκανίκι της άρχουσας οικονομικής τάξης.
Το ίδιο σύστημα τον έκανε αρχηγό της ΝΔ και σήμερα το έχουν μετανιώσει γιατί βλέπουν ότι στοιχημάτισαν σε ένα κουτσό άλογο που τρέχει στο παράλογο! Τώρα βλέπουν ότι έκαναν λάθος αλλά είναι αργά για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :