Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μιλούν στο όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη χωρίς καν να τον ρωτήσουν!

Έπειτα από την αποτυχία της καμπάνιας που οργανώθηκε από το Σύστημα Σαμαρά, για την δήθεν επιστροφή της Ντόρας στο μαντρί με τους λύκους (η σημερινή ΝΔ), ήταν επόμενο να την πέσουν σε κάθε ...


είδους ευφάνταστες σκευωρίες για να χτυπήσουν και πάλι τη Ντόρα Μπακογιάννη. 
Η Ντόρα αποσαφήνισε ότι η επιστράτευση δεν την αφορά. Αφορά ανθρώπους που πράγματι πλήγωσαν την παράταξη, όπως ο Συμπιλίδης. 
Ακολούθησε ένα μπαράζ μικρόψυχων δημοσιευμάτων στα blogs της Νέας Δημοκρατίας, που απέδειξαν απλά τον τρόπο που ήθελαν να αιχμαλωτίσουν τη Ντόρα Μπακογιάννη. Για να την περιφέρουν ως τρόπαιο και όχι ως απαραίτητη κεντροδεξιά συνισταμένη της άλλοτε μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. 
Στο diktionews το ξεφτίλισαν ακόμη περισσότερο. Έμπλεξαν και τον Μητσοτάκη να τάσσεται στο πλευρό του Ηγέτη Αντώνη Σαμαρά (κούνια που σας κούναγε!) και να παρακαλά «την κόρη του» (ενδεικτικό της προέλευσης του κειμένου) να μην κατέβει στις εκλογές, για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον … Κυριάκο και τον Ηγέτη! 
Μάλιστα οι πιέσεις είναι αυξανόμενες. Και ο Μητσοτάκης ψάχνει να βρει την «φόρμουλα της απόσυρσης»! 
Οι κολαούζοι της Συγγρού δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τον πανικό τους και την αγωνία τους για την παταγώδη αποτυχία τους και το αποτέλεσμα των εκλογών. 
Θα χρησιμοποιήσουν κάθε είδους προβοκάτσια και λάσπη για να κερδίσουν την αδύνατη πλέον αυτοδυναμία, που έγινε όνειρο απατηλό.
Όλοι αυτοί οι κολαούζοι του Σαμαρά και τα ορφανά της Συγγρού τρέμουν στην ιδέα της εισόδου της Ντόρας Μπακογιάννη στη Βουλή, που θεωρείται πλέον δεδομένη από τις απλήρωτες δημοσκοπήσεις! 
Δεν έχουν καταλάβει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει ήδη παρουσιάσει ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοδελτίων της και τις επόμενες ημέρες παρουσιάζει τα υπόλοιπα ονόματα! 
Αν αυτοί έχουν "απολύτως ασφαλείς πληροφορίες" για την «ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας της ΔΗ.ΣΥ.», θα τους λέγαμε … περί ορέξεως, κολοκυθόπιτες!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ας το καταλαβουν πολυ καλα στη ΝΝΔ οτι δεν συνεργαζομαστε με κολοτουμπες που άλλα λένε σημερα και άλλα αύριο. Αμα θέλουν συνεργασία θα γινει μονο μετα τις εκλογές και μόνο με προγραμματική συμφωνία, γιατι εμεις κολοτουμπες δε κάνουμε.

Και να μην ποιανουν το ονομα του Μητσοτακη και της Ντορας στο στομα τους γιατι ξεφτιλίζονται και οι ιδιοι οταν τοσο καιρό έλεγαν οτι εδιωξαν τα "φιλελεύθερα μιάσματα" απο το κόμμα και επιτέλους έγιναν ενα "γνήσιον λαικόν και δεξιόν κόμμαν" και τωρα που βλεπουν οτι επιβεβαιώνονται καθημερινά η Ντορα και ο Μητσοτακης λενε οτι τους παρακαλαμε και αποπανω, για να δώσουμε αξία στις κολοτουμπες τους...

Ας σταματήσουν επιτέλους να υποτιμάν τη νοημοσύνη μας!