Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Παναγιά βοήθα! Ο Καμμένος θέλει και να μας κυβερνήσει!

Στόχος του Καμμένου είναι να μας κυβερνήσει όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του! 
Ενδεχομένως και να συγκυβερνήσει με τον ...


Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ! Παναγιά βοήθα, δυό φορές! 
Έχει πολύ μεγάλα σχέδια για την Ελλάδα και για μας ο Πάνος ο Μπούλης! 
Θα τα ανακοινώσει όλα στο πρόγραμμά του μεθαύριο Τετάρτη, με τη δροσούλα στις 7 το πρωί. Πριν καν ξυπνήσουμε! 
Και μας δίνει και μια γεύση των μεγαλόπνοων σχεδίων του! Εκτός όλων των άλλων μας επιφυλάσσει ηρωική έξοδο από το μνημόνιο. 
Δάνεια από τη Ρωσία, στην οποία σημειωτέον πέφτουν τα αεροπλάνα το ένα μετά το άλλο γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για να τα συντηρήσει, αφού πρόσφατα βγήκε και η Ρωσία απ’ το μνημόνιο. 
Ρώσικα λεφτά πάντως υπάρχουν για την Ελλάδα και τον Καμμένο! 
Φυσικά για τα ρούβλια ο Καμμένος θα επιβάλλει πολύ χαμηλά επιτόκια. Σαν τα επιτόκια που κατάφεραν να επιβάλλουν οι Λευκορώσοι στον Πούτιν. Πολύ μεγαλύτερα δηλαδή από τα διεθνή στάνταρντς. 
Η περίπτωση της Λευκορωσίας είναι χαρακτηριστική, ενώ βγήκε από τις αγκάλες του ΔΝΤ, στράφηκε σε δανεισμό στη Ρωσία, η οποία της δάνεισε λιγότερα με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο και με επαχθέστερους όρους όπως το ξεπούλημα όλων των υποδομών τους σ΄ αυτήν.
Και σήμερα ο Πούτιν κατάφερρε να αξαγοράσει τη Λευκορωσία, αντί πινακίου φακής. Έτσι θέλει ο Πάνος να μας δει. Να εξανδραποδίζει τη χώρα μας ο Βλαδίμηρος!

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, έτσι. Βοηθα παναγια, να λένε οι Βενιζέλοι... Βοηθα παναγια έλεγε κι ο Τομσεν όταν τον εστελναν στον αγυριστο από την Αργεντινή...

Ανώνυμος είπε...

Η Αργεντινη εχει παραγωγη και εξαγει περισσοτερα απο οσα εισαγει, ενω η Ελλάδα συνεχως εισαγει περισσοτερα απο αυτα που παραγει.

Αμα ο κυριος Καμμενος ηθελε να το παιξει "Αργεντινος" τοτε επρεπε να ελεγε αυτα που ελεγε ο Μητσοτακης τοσα χρονια, οτι δηλαδη δεν πρεπει να ζουμε πανω απο τις δυναμεις μας, αλλα δυστυχως οι λαικοδεξιοι μαζι με το πασοκ ηθελαν καυνσιανη αναπτυξη με δανεικα τα οποια στο τελος μας οδηγησαν στην διεθνη επαιτια.

Ας μην μας το παιζει λοιπον ο καμμενος και οι υπολοιποι αριστεροδεξιοι λαικιστες ως αθωες παναγιες, γιατι και αυτοι μας οδηγησαν εδω με την οικονομικη πολιτικη που υποστυριζαν και που δεν ανταποκρινονταν στα δεδομενα της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

α) Ειχαμε μια Ελληνική Δημόσια βιομηχανία ηλεκτρονικών την οποία εκλεισαν οι μίζες τις ζήμενς για να προμηθευεται το δημόσιο τα γερμανικά προιόντα. Ενα από τα πολλά παραδειγματα γιατί δεν εξαγουμε

β)τι εννοεις η αργεντινη εξαγει; Το αργεντίνικο κρατος εχει εσοδα από τις εξαγωγές; Δημόσιο λοιπόν, όχι πολυεθνικές οι οποίες μειωνουν τα δημόσια εσοδα