Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συγκινήθηκε και συγκίνησε την Κρήτη ο Μανόλης Κονταρός [video]

Ο Μανώλης Κονταρός μετά από την μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ξαναπιάνει το λαούτο και είναι έτοιμος για την πρώτη του επανεμφάνιση σε έναν χώρο με ιδιαίτερη σημασία για ...


την καριέρα του. Θα εμφανιστεί στο κέντρο "Κονταρός" στις Βρύσες Αποκορώνου, το Σάββατο του Λαζάρου στις 7 Απριλίου. Το κέντρο από όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 25 χρόνια!
Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Κονταρού με το συγκρότημα του από τον Δεκέμβριο του 2010, όταν συνέβη το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον ανάγκασε να απέχει από το τραγούδι και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην αποκατάσταση της υγείας του.
Στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Κονταρός στην κρατική τηλεόραση, εξήγησε στην Μπηλιώ Τσουκαλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε και πώς ξεπέρασε την περιπέτειά του, πως ξαναστάθηκε στα πόδια του, έπειτα από πολύμηνη προσπάθεια.
Όταν όμως τον ρώτησε γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην μουσική ξεκινώντας και πάλι από την Κρήτη ο Κονταρός δεν άντεξε και λύγισε. 
Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην υπόσχεση που είχε δώσει στους γονείς του, στους φίλους και στους συγγενείς του, ότι θα γυρίσει...όρθιος στο σπίτι του!



ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΟΣ 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Megali kardia k terastia dynami psyxis...Einai ena olozontano paradeigma pros mimisi, pws na antimetopizoume, o,tidipote provlima k na exoume, kyriws afta pou mas pernoun apo katw k exoun pragmatika mikri aksia...