Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πανικός στη ΝΔ. Χάνουν όχι μόνο την αυτοδυναμία αλλά και την πρωτιά!

«Ποια είναι η στρατηγική μας;», «Θα καταφέρουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο μας;», «Γιατί δεν τραβάει το κόμμα;», «Γιατί είμαστε τόσο χαλαροί, ενώ έχει αρχίσει η προεκλογική περίοδος;», «Μπορούμε με ...


τόσα κομμάτια εκ δεξιών να πάρουμε αυτοδυναμία;», «Πρέπει να δείξουμε με ποιους θα κυβερνήσουμε», «Να πείσουμε ότι έχουμε πρόγραμμα και δεν είναι οδηγός μας μόνο το μνημόνιο», «Γιατί είμαστε τόσο απολογητικοί με τον κόσμο;», «Πού είναι τα πρωτοκλασάτα στελέχη να δώσουν τη μάχη;», «Γιατί έπεσαν οι αντιμνημονιακοί τόνοι;», «Είναι λάθος η μετωπική σύγκρουση με την Αριστερά».

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις και τις επισημάνσεις στελεχών και βουλευτών της ΝΔ σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το κόμμα εισέρχεται στην προεκλογική περίοδο. Και ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς θεωρεί ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας παραμένει εφικτός, εν τούτοις έκδηλη είναι η αγωνία στελεχών και ψηφοφόρων τόσο για τη συσπείρωση του κόμματος όσο και για την πραγματική δυνατότητα ανατροπής των δημοσκοπικών δεδομένων.

Σημείωση: Αν παρατηρήσατε στις δημοσκοπήσεις του ΣΚ η ΝΔ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση … Εάν συνεχιστούν οι τάσεις του τελευταίου μήνα, σε ένα μήνα η ΝΔ θα είναι τρίτο κόμμα! Με απλα μαθηματικά αν ακολουθηθεί η ίδια τάση που είχαμε τον τελευταίο μήνα τον επόμενο μήνα…η Νέα Δημοκρατία στις 23 Απριλίου θα είναι τρίτο κόμμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :