Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η πεθερά του Αντωνάκη η Τετάρα θέλει απολύσεις στη Συγγρού

Εδώ και χρόνια στους «παροικούντες τω σύστημα» του φουκαρά Αντωνάκη είναι γνωστό ότι η δράση της Τετάρας είναι κάτι σαν τις δέκα πληγές του Φαραώ μαζί.
Πέραν της επιβολής των ...


θηλυκών γραμματέων που για να προσληφθούν ή να παραμείνουν πρέπει να περάσουν με επιτυχία το τεστ τερατογέννεσης,-έρμε Αντωνάκη τι βλέπουν τα μάτια σου κάθε πρωί, άντε μετά να σου ανέβει το ηθικό και τα ποσοστά- η πενθερά, έχει άποψη επί παντός του επιστητού.
Από το ποιούς θα βάλει ο πρόεδρος στους συνδυασμούς για βουλευτές, μέχρι δημάρχους και Νομάρχες.
Φανταστείτε τι μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε αν κοιμηθεί ο Θεός και γενεί ο Αντωνάκης πρωθυπουργός.
Φανταστείτε να θέλει η Τέτη κάτι και να μην της περνάει...
Ε ρε παντοφλιές και κατακέφαλοι που θα πέφτουν στο Μαξίμου.. .
Ζω για να σας πληροφορώ για όσα θα παιχθούν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πρωθυπουργικού Μεγάρου.

Μου λένε λοιπόν ότι η Τετάρα, καταπλέει στη Συγγρού και τρομοκρατεί τους δυστυχείς απλήρωτους υπαλλήλους με το στυλάκι και το υφάκι της εν αναμονή πρωθυπουργικής κουμανταδόρισας πενθέρας.
Ανοίγει απότομα γραφεία, μπουκάρει από κει που δεν την περιμένει κανείς, ρωτά τους υπαλλήλους ποιοί είναι, τι δουλειά κάνουν και πόσο χρόνο δουλεύουν για τη Ν.Δ.
Και επειδή είναι γνωστό σε όλους το πόσο καλός και καλότροπος άνθρωπος είναι, αν ακούσει ότι κάποιος δουλεύει εδώ και δεκαετίες για τη Ν.Δ., γυρνά και με περισσή εμπάθεια διερωτάται: γιατί τους κρατάμε όλους αυτούς εδώ; Τι κάνουν; Γιατί δεν τους απολύουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :